Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

3 μεζεδοπωλεία έκπληξη στην Σαρωνίδα

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

3 Οκτωβρίου 2020 09:34
3 μεζεδοπωλεία έκπληξη στην Σαρωνίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαρωνίδα, θάλασσα και καλό φαγητό, αυτό είναι το τρίπτυχο του καλοκαιριού. Στην Σαρωνίδα θα βρείτε ωραία εστιατόρια και ταβέρνες για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα, αυτή την φορά όμως εμείς επιλέγουμε καλούς ψαρομεζέδες και τσίπουρο στα 3 καλύτερα μεζεδοπωλεία της Σαρωνίδας.


Ο Ναύτης

Ο Ναύτης στην Σαρωνίδα είναι ένα μεζεδοπωλείο εγγύηση για όσους θέλουν τέλειους μεζέδες. Μπορεί αυτό το μεζεδοπωλείο να μην βλέπει θάλασσα αλλά ο κόσμος έρχεται εδώ γιατί πολυ απλά το φαγητό του τα σπάει. Ότι δοκιμάσετε θα είναι φρέσκο και καλομαγειρεμένο. Γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση και καλές τιμές.


Ψαρού

Μοντέρνα και lounge ταβέρνα - μεζεδοπωλείο στην περιοχή της Σαρωνίδας με θαλασσινούς μεζέδες, ζυμαρικά και μικρά ψαράκια σε σχάρα και τηγάνι για τους μερακλήδες της ψαροφαγίας. Άνετη αυλή έξω με το γαλάζιο και το λευκό να επικρατούν στα τραπέζια που αντικρίζουν τη θάλασσα ακριβώς απέναντι.Εδώ θα βρεις καλό φαγητό και τέλειους μεζέδες για όλους.

Καλάμια

Από το 1947 λειτουργεί αυτό το μεζεδοπωλείο όταν στην περιοχή κατέβαιναν μόνο οι κάτοικοι των Καλυβίων για να παραθερίσουν. Η θέα από το μπαλκόνι στη θάλασσα είναι υπέροχη, το ίδιο και τα πιάτα με ψάρια και θαλασσινά που θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο τραπέζι. Ονομαστή είναι η γαριδομακαρονάδα, ενώ τα ψάρια είναι πάντα φρέσκα και έρχονται από τέσσερα καΐκια με τα οποία συνεργάζονται αποκλειστικά οι άνθρωποι του μαγαζιού.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share