Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαλαμίνα: 3 μεζεδοπωλεία που πρέπει οπωσδήποτε να τιμήσετε

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

29 Ιουλίου 2020 15:00
Σαλαμίνα: 3 μεζεδοπωλεία που πρέπει οπωσδήποτε να τιμήσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρεθείτε στην Σαλαμίνα για διακοπές ή απλά για μια μονοήμερη και θέλετε να ξέρετε τι επιλογές έχετε, εμείς στο athensmagazine.gr έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες με συνοδεία τσίπουρου και μουσικής στα καλύτερα μεζεδοπωλεία.


Ο Κάκιας

Στο μεζεδοπωλείο Κάκιας θα έρθετε αν είστε λάτρης του φρέσκου ελληνικού ψαριού και των παραδοσιακών θαλασσινών μεζέδων. Εδώ θα βρείτε ένα ζεστό και οικείο χώρο όπου θα απολαύσετε μια πανδαισία γεύσεων φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Χοντρό Αλάτι

Στο Χοντρό Αλάτι θα απολαύσετε μοναδική ποικιλία μεζέδων σε έναν μοντέρνο, ζεστό και φιλόξενο χώρο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, τη γαριδομακαρονάδα, τη μακαρονάδα του Ψαρά και τη σαλάτα της Δέσποινας.

Παραλία

Το ουζερί - μεζεδοπωλείο "Παραλία" βρίσκεται στην παραλία του αγίου Νικολάου στη Σαλαμίνα! Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Εδώ θα βρείτε παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες θαλασσινές γεύσεις παρασκευασμένες όλες με άριστες πρώτες ύλες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά! Αν είστε λάτρεις των θαλασσινών και των μεζέδων, ελάτε να ευχαριστηθείτε ποιότητα και γεύση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share