Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

2 μεζεδοπωλεία στην Παλλήνη για ουζοκατάνυξη

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

27 Οκτωβρίου 2020 09:57
2 μεζεδοπωλεία στην Παλλήνη για ουζοκατάνυξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παλλήνη το ξέρουμε ότι είναι μακριά και σχεδόν ολόκληρο ταξίδι για όσους δεν μένουν στις γύρω περιοχές. Υπάρχουν όμως σημαντικοί λόγοι για να έρθετε εδώ. Εμείς στο athensmagazine.gr σας έχουμε 2 μεζεδοπωλεία που πρέπει να επισκεφτείτε λίαν συντόμως.


Το Ταβερνάκι του Σαμψών

Το Ταβερνάκι του Σαμψών στην Παλλήνη είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που προσφέρει κυπριακή κουζίνα τα τελευταία 14 χρόνια. Διατηρεί την ποιότητα των υπηρεσιών και του φαγητού καθώς και έναν παραδοσιακό χαρακτήρα. Η τεράστια συλλογή από φωτογραφίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που κοσμούν τους τοίχους καθώς και η καταπράσινη αυλή αποτελούν το ιδιαίτερο στίγμα του εστιατορίου.

Το μενού θα σας ταξιδέψει γευστικά στην Κύπρο. Δοκιμάστε σεφταλιά, κουνέλι στιφάδο, ταλατούρι, χαλούμι στη σχάρα, λούντζα (καπνιστό χοιρινό), λουκάνικο Κυπριακό , μανιτάρια με βαλσάμικο μέλι και θυμάρι, κολοκάσι (βολβός από Κύπρο με σέλινο και χοιρινό) και πολλές ακόμα αυθεντικές Κυπριακές σπεσιαλιτέ. Τα κρασιά από τα Μεσόγεια ή τη Νεμέα με ετικέτα «Σαμψών» αναδεικνύουν ιδανικά τις μοναδικές γεύσεις της κυπριακής γαστρονομίας.

Ένα+Ένα Μεζέ

Δεν πρόλαβε να κλείσει 2 μήνες και όμως γίνεται χαμός! Το Ένα+Ένα Μεζέ είναι ένα μεζεδοπωλείο που με πολύ μεράκι έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μοναδικές γεύσεις σε έναν υπέροχο χώρο πάνω στην πλατεία ελευθερίας της Παλλήνης.

Το μενού λιτό, κλασσικό αλλά αρκετό για να ικανοποιήσει τους λάτρεις του καλού φαγητού. Κλασσικές γεύσεις από τα ορεκτικά κιόλας όπως φάβα, κολοκυθάκια, φέτα ψητή, σαγανάκι, λουκάνικο και κεφτεδάκια. Στα κυρίως υπάρχουν παϊδάκια αρνίσια γάλακτος, φιλέτο κοτόπουλο, μπιφτέκι μοσχαρίσιο ακόμη και συκωτάκι! Στο τέλος μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε λουκουμάδες με μέλι ή μερέντα. Το καλύτερο είναι η σχέση ποιότητας τιμής και το σίγουρο είναι ότι αν πάτε θα θέλετε σίγουρα να το επισκεφθείτε ξανά. Βρείτε παρέα και κλείστε τραπέζι τώρα!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share