Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα 4 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Λούτσα που θα τα λατρέψετε

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

29 Ιουλίου 2020 07:35
Τα 4 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Λούτσα που θα τα λατρέψετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Λούτσα ερχόμαστε χειμώνα - καλοκαίρι για να απολαύσουμε τους μεζέδες μας, το τσίπουρο μας με θέα την θάλασσα. Επειδή όμως τώρα είναι καλοκαιράκι και το τσίπουρο, το ούζο ακόμα και η μπύρα είναι must, θα σας προτείνουμε τα 4 αγαπημένα μεζεδοπωλεία για να φάτε και να πιείτε με την ψυχή σας.


Τσίπουρο και κάτι

Το μεζεδοπωλείο Τσίπουρο και κάτι στην Αρτέμιδα προσφέρει ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες εδώ και ενάμισι χρόνο. Στον χαλαρό και ζεστό χώρο του, θα απολαύσετε ποικιλίες θαλασσινών με τη συνοδεία εκλεκτού τσίπουρου ατενίζοντας τη θάλασσα. Δοκιμάστε χταποδάκι ψητό και θράψαλο στα κάρβουνα ή γαρίδες, καλαμαράκια τηγανητά αλλά και νόστιμη χοιρινή μπριζόλα, φιλέτο κοτόπουλου, σπιτικό ζουμερό μπιφτέκι και νόστιμο λουκάνικο που ετοιμάζονται καθημερινά από τα πιο φρέσκα ντόπια υλικά.

Ρεμέντζο

Το μεζεδοπωλείο Ρεμέντζο στην Αρτέμιδα είναι μια οικογενειακή ταβέρνα με καλή ελληνική κουζίνα. Βρίσκεται σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο δίπλα στη θάλασσα, με προσεγμένο περιβάλλον και ευγενική εξυπηρέτηση. Εδώ θα γευτείτε σπιτικά εδέσματα και χειροποίητες δημιουργίες, που ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα υλικά, φροντίδα και αγάπη.

Το μενού του εστιατορίου Ρεμέντζο φημίζεται για το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, που συνοδεύονται μοναδικά με ουζάκι και κρασί. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε φρεσκομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά, κρεατικά, πιάτα της ώρας και χορταστικές σαλάτες ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bar θα απολαύσετε το ποτό σας, ενώ θα απολαύσετε δωρεάν και επιδόρπιο, κέρασμα από το εστιατόριο!

Αρχοντικόν

Το μουσικό μεζεδοπωλείο Αρχοντικόν στην περιοχή Άρτεμις είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα δίπλα στην θάλασσα. Στην Λεωφόρο Βραυρώνος 12, θα συναντήσετε έναν όμορφο χώρο με πολλά παραδοσιακά στοιχεία και νησιώτικο χαρακτήρα. Το μουσικό μας μεζεδοπωλείο λειτουργεί από το 2015 και έχει ήδη πιστούς πελάτες, που απολαμβάνουν ελληνικούς μεζέδες δίπλα στο κύμα.

Το μενού που διαθέτουμε είναι πλούσιο και περιλαμβάνει θαλασσινά και κρεατικά, που προσφέρονται σε χορταστικές μερίδες και σε πολύ προσιτές τιμές. Δοκιμάστε καλαμαράκια τηγανητά, μαρίδα και γαύρο, χταποδάκι ξιδάτο και πολλές ακόμα σπέσιαλ ελληνικές συνταγές, που κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

Meze

Το νέο αυτό μεζεδοπωλείο άνοιξε τον Φεβρουάριο του 2020 και έχει γίνει must. Ο λόγος είναι ότι προσφέρει του καλύτερους μεζέδες μιας και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα. Νόστιμα πιάτα όπως μπεκρή μεζέ, φλογέρες και παστουρμαδόπιτα σας περιμένουν σε έναν ζεστό χώρο.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share