Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στα μεζεδοπωλεία της Δροσιάς: Τα 3 καλύτερα που θα σας ενθουσιάσουν

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

20 Ιουλίου 2020 09:38
Στα μεζεδοπωλεία της Δροσιάς: Τα 3 καλύτερα που θα σας ενθουσιάσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Δροσιά τα πράγματα είναι ήρεμα και χαλαρά. Μέσα στην δροσιά και στο πράσινο υπάρχουν εστιατόρια και ταβερνάκια με καλό φαγητό που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν. Αν θέλετε όμως κάτι πιο μεζεκλίδικο η Δροσιά έχει 3 προτάσεις για μεζεδοπωλεία που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφτείτε.

Το Πουγκί

Ένα ξεχωριστό new age μεζεδοπωλείο στα βόρεια προάστια, φτιαγμένο για να µας κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στον χώρο του, που «παντρεύει» την παράδοση µε το σύγχρονο design μέσα από μια μίξη ξύλου και industrial στοιχείων, απολαμβάνουμε από νωρίς ποιοτικό καφέ και ξεχωριστά ροφήματα, μαζί µε νόστιμες επιλογές πρωινού, ενώ τα ορεκτικά, οι ποικιλίες καθώς και οι προσεγμένες προτάσεις κυρίως πιάτων το καθιστούν αγαπημένη all day επιλογή!

Όσο βραδιάζει, το Πουγκί μετατρέπεται σε έναν χώρο διασκέδασης, µε αποστάγματα και γευστικούς μεζέδες, ενώ στις βραδιές ζωντανής μουσικής, το κέφι απογειώνεται! Highlight, το χειροποίητο οινόμελο & ρακόμελο και οι βραδιές live ρεμπέτικης ελληνικής μουσικής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 22:00.


Κιμωλία

Μεζεδοπωλείο στηριγμένο καθαρά σε πρότυπα που δημιουργεί κουλτούρα ποιοτικής καθημερινότητας. Σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον με σπιρτάδα και γούστο χωρίς πομπώδη διακόσμηση, για την απόλαυση μικρών, αλλά σημαντικών στιγμών της καθημερινότητας, που δίνουν ποιότητα και νόημα στη ζωή μας. Με άριστη ποιότητα, προσεγμένο σέρβις, σημασία στη λεπτομέρεια και χαμηλές τιμές.

Εδώ θα βρείτε μια γκάμα αγαπημένων φαγητών και γεύσεων από όλη την Ελλάδα. Τοπικές σπεσιαλιτέ, λαχταριστά πιάτα, δημιουργικές εξάρσεις , πρωτότυπες και μοναδικές γεύσεις, δημοφιλείς παραδοσιακές συνταγές και μεζέδες έχουν την τιμητική τους. Και όλα αυτά χωρίς καμμία υπέρβαση στις τιμές, που είναι πραγματικά ανταγωνιστικές.


Κλεψύδρα

Στo μεζεδοπωλείο Κλεψύδρα στη Δροσιά εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια σερβίρονται οι καλύτεροι μεζέδες για όλη την οικογένεια. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο συνεργάζονται με ψαράδες από όλη την Ελλάδα και οι μεζέδες γίνονται με μεράκι, είναι όλοι χειροποίητοι και συνεχώς εμπλουτίζονται προκειμένου να μένουν όλοι ικανοποιημένοι.

Μπορείτε να ρωτήσετε πως φτιάχνετε το κάθε τι αλλά και να διαλέξετε μόνοι σας τι θα σας ετοιμάσει ο σεφ αφού τα ψάρια βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο ιχθυοπωλείο του ιδιοκτήτη από το οποίο μπορείτε να ψωνίσετε κιόλας για το σπίτι σας! Δεν υπάρχει τίποτε κατεψυγμένο και όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με υλικά της εποχής για να είναι πάντα φρέσκα και εύγευστα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share