Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 μεζεδοπωλεία στην Βραυρώνα που θα σας εκπλήξουν

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

20 Ιουλίου 2020 09:35
3 μεζεδοπωλεία στην Βραυρώνα που θα σας εκπλήξουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στην Βραυρώνα αν θέλετε να φάτε καλά και ποιοτικά και να γευτείτε νόστιμα πιάτα δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπέρα. Εμείς εδώ έχουμε να σας προτείνουμε 3 μεζεδοπωλεία που θα γίνουν το στέκι σας.


Αρχοντικόν

Το μουσικό μεζεδοπωλείο Αρχοντικόν στην περιοχή Άρτεμις είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα δίπλα στην θάλασσα. Στην Λεωφόρο Βραυρώνος 12, θα συναντήσετε έναν όμορφο χώρο με πολλά παραδοσιακά στοιχεία και νησιώτικο χαρακτήρα. Το μουσικό μας μεζεδοπωλείο λειτουργεί από το 2015 και έχει ήδη πιστούς πελάτες, που απολαμβάνουν ελληνικούς μεζέδες δίπλα στο κύμα.

Το μενού που διαθέτουμε είναι πλούσιο και περιλαμβάνει θαλασσινά και κρεατικά, που προσφέρονται σε χορταστικές μερίδες και σε πολύ προσιτές τιμές. Δοκιμάστε καλαμαράκια τηγανητά, μαρίδα και γαύρο, χταποδάκι ξιδάτο και πολλές ακόμα σπέσιαλ ελληνικές συνταγές, που κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

Ρεμέντζο

Το μεζεδοπωλείο Ρεμέντζο στην Αρτέμιδα είναι μια οικογενειακή ταβέρνα με καλή ελληνική κουζίνα. Βρίσκεται σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο δίπλα στη θάλασσα, με προσεγμένο περιβάλλον και ευγενική εξυπηρέτηση. Εδώ θα γευτείτε σπιτικά εδέσματα και χειροποίητες δημιουργίες, που ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα υλικά, φροντίδα και αγάπη.

Το μενού του εστιατορίου Ρεμέντζο φημίζεται για το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, που συνοδεύονται μοναδικά με ουζάκι και κρασί. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε φρεσκομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά, κρεατικά, πιάτα της ώρας και χορταστικές σαλάτες ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bar θα απολαύσετε το ποτό σας, ενώ θα απολαύσετε δωρεάν και επιδόρπιο, κέρασμα από το εστιατόριο!


Τσίπουρο και κάτι

Το μεζεδοπωλείο Τσίπουρο και κάτι στην Αρτέμιδα προσφέρει ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες εδώ και ενάμισι χρόνο. Στον χαλαρό και ζεστό χώρο του, θα απολαύσετε ποικιλίες θαλασσινών με τη συνοδεία εκλεκτού τσίπουρου ατενίζοντας τη θάλασσα. Δοκιμάστε χταποδάκι ψητό και θράψαλο στα κάρβουνα ή γαρίδες, καλαμαράκια τηγανητά αλλά και νόστιμη χοιρινή μπριζόλα, φιλέτο κοτόπουλου, σπιτικό ζουμερό μπιφτέκι και νόστιμο λουκάνικο που ετοιμάζονται καθημερινά από τα πιο φρέσκα ντόπια υλικά.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share