Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πετρούπολη: 4 μεζεδοπωλεία ''στέκια'' για να περάσεις καλά με την παρέα

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

23 Οκτωβρίου 2020 10:14
Πετρούπολη: 4 μεζεδοπωλεία ''στέκια'' για να περάσεις καλά με την παρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν ξέρουμε αν αγαπάς και εσύ την Πετρούπολη όσο εμείς η είσαι από αυτούς που δεν ξέρουν τι χάνουν, πάντως ήρθε η ώρα να την γνωρίσεις. Σήμερα εδώ στο athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μεζεδοπωλεία, γιατί η φάση είναι καλή παρέα, τσιπουράκι και κουβέντα.

Το Μπαχαράκι

Το μεζεδοπωλείο Μπαχαράκι στη Πετρούπολη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής. Απολαύστε μεζεδάκια κρεατικών, σαλάτες και άλλα πολλά συνοδεύοντάς τα με αποστάγματα από την ενημερωμένη κάβα.

Λεμονανθός

Φωτεινό, μοντέρνο και ευρύχωρο, το μεζεδοπωλείο Λεμονανθός θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου στέκια για ελληνικούς και ποιοτικούς μεζέδες στην περιοχή. Άνοιξε μόλις το πρόσφατο Μάιο του 2018 και έκτοτε έχει καταφέρει να τους κατακτήσει όλους με τη μοναδική του ατμόσφαιρα, την ελληνική του κουζίνα, αλλά και τις προσιτές του τιμές. Νόστιμα πιάτα και εκλεκτοί μεζέδες ετοιμάζονται καθημερινά από τα πιο φρέσκα ελληνικά προϊόντα τα οποία συνδυάζονται άψογα με τα εκλεκτά κρασιά του, όπως το κρασί Πύρρος Ζίτσα, αλλά και το ιδιαίτερο και το μοναδικό ισπανικό μπλε κρασί που προσφέρει.

Η Αλεπού

Στον πιο πράσινο πεζόδρομο της Πετρούπολης θα βρεις το μεζεδοπωλείο Αλεπού. Η οικεία και οικογενειακή του ατμόσφαιρα, η παραδοσιακή του διακόσμηση και ο άνετος και φιλόξενος χώρος του, είναι αυτά που έχουν κατατάξει σε ένα από τα καλύτερα στέκια της Πετρούπολης. Νόστιμα ελληνικά πιάτα και λαχταριστές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, μαγειρεύονται καθημερινά με τα πιο αγνά υλικά επιλεγμένων παραγωγών της περιφέρειας και συνδυάζονται απίστευτα με το καλό κρασί που προσφέρει, αλλά και με την ελληνική ζωντανή μουσική που έχει κάθε Σάββατο.

Το Ρεμπελιό

Στο μεζεδοπωλείο Ρεμπελιό αρχικά θα σας εντυπωσιάσει ο όμορφος χώρος και η ζέστη ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλόξενοι και το service γρήγορο και ευγενικό. Όσο για το φαγητό..λαχταριστο από όλες τις αποψεις. Γεμάτα πεντανόστιμα πιάτα και τέλειοι μεζέδες σε καλές τιμές για να ευχαριστηθεί όλη η οικογένεια. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share