Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο Ηράκλειο: 5 μεζεδοπωλεία για καλοφαγάδες

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

18 Οκτωβρίου 2020 09:51
Νέο Ηράκλειο: 5 μεζεδοπωλεία για καλοφαγάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Νέο Ηράκλειο το όμορφο αυτό προάστιο της Αττικής είναι πόλος έλξης καθώς προσφέρει πολύ καλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Μέσα στο πράσινο, στα δέντρα και στις πλατείες υπάρχουν σταθερές αξίες για καφέ και φαγητό. Σήμερα όμως στο athensmagazine.gr επειδή έχουμε όρεξη για τσιπουράκι και ρακή σας προτείνουμε τα 5 καλύτερα μεζεδοπωλεία για να περάσετε καλά.


Ρακόπετρα

Ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο - ρακομελάδικο στην πανέμορφη πλατεία του Αγ.Γεωργίου στο παλαιό Ηράκλειο. Εδώ σερβίρονται τέλειοι σπιτικοί μεζέδες και σαλάτες σε ένα πανέμορφο και ξεχωριστό χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση.


Ηφαιστία

Το μεζεδοπωλείο Ηφαιστία διαθέτει ελληνική κουζίνα και το καλύτερο ελληνικό κρασί για να συνοδεύσεις τα μεζεδάκια σου! Ένας χώρος που ανεπιφύλακτα εγγυάται άψογη φιλοξενία καθώς έχει δημιουργηθεί με μεράκι από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το καλό φαγητό! Λιτή ατμόσφαιρα, άνετος και οικείος χώρος και άφθονοι σπιτικοί μεζέδες!

Χοχλιός

Ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο μέσα από άφθονες κρητικές γεύσεις στο μεζεδοπωλείο Χοχλιός με γνήσια κρητική κουζίνα! Σε περιμένουν παραδοσιακές κρητικές συνταγές όπως το χοιρινό απάκι και φυσικά οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί, εάν είσαι τολμηρός και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις. Και όταν σκέφτεσαι την Κρήτη σίγουρα το μυαλό σου πάει στην τσικουδιά, το ρακόμελο και το κρασί της! Μην ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις με τα πλούσια εδέσματα που θα επιλέξεις!

Δισάκι

Το μεζεδοπωλείο Δισάκι ήρθε για να γίνει το στέκι εκείνο που νοσταλγείς και σου έχει λείψει! Τι κι αν σε έχει στήσει η παρέα σου; Ένα φιλικό περιβάλλον, οικείο και άνετο θα σε κάνει να νιώσεις κάθε άλλο παρά μόνος σου και θα γίνεις με όλους εκεί μία παρέα! Ξύπνησε τις παλιές σου αναμνήσεις μέσα από παραδοσιακές μεσογειακές γεύσεις, τέλειους μεζέδες και άριστη εξυπηρέτηση!

Ο Παπουτσωμένος Ντάκος

Ένας εξαιρετικός χώρος με καταπληκτικούς μεζέδες, νόστιμα πιάτα και εξαιρετική μουσική. Διαθέτει μια πολύ όμορφη αυλή που σε ταξιδεύει σε αλλά χρόνια και αλλά μέρη..

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share