Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαγονήσι: 2 μεζεδοπωλεία που πρέπει να επισκεφτείς

To Athensmagazine.gr προτείνει!

15 Οκτωβρίου 2020 08:48
Λαγονήσι: 2 μεζεδοπωλεία που πρέπει να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρέθηκες στο Λαγονήσι και πεθύμησες νόστιμα μεζεδάκια και καλό τσίπουρο; Εμείς εδώ σου έχουμε την λύση μιας και ψάξαμε και βρήκαμε 2 μεζεδοπωλεία όνειρο για να περάσεις καλά με την παρέα σου.

Φωλιά του Κούκου


Η Φωλιά του Κούκου στο Λαγονήσι είναι ένα μεζεδοπωλείο που προσφέρει ελληνική κουζίνα σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον. Το μενού περιλαμβάνει σπιτικά εδέσματα, ζουμερά ψητά από ντόπια κρέατα, μαγειρευτά, ορεκτικά και φρέσκες σαλάτες. Δοκιμάστε αρνάκι στη σούβλα, παϊδάκια, ζουμερό μπιφτέκι, λαχταριστό ψαρονέφρι, φέτα τηγανητή και άλλες σπιτικές νοστιμιές, που ετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι και φρεσκότατα υλικά. Ο εσωτερικός χώρος του μεζεδοπωλείου είναι ζεστός και άνετος, ενώ ο εξωτερικός είναι καταπράσινη αυλή, που τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί ανάσα δροσιάς.


Αλαλούμ

Το Αλαλούμ είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που ξεσηκώνει κόσμο και κοσμάκι. Εδώ θα βρείτε πολύ καλό φαγητό και νόστιμους μεζέδες που θα τους συνοδεύσετε με τσίπουρο και ούζα. Βέβαια το γλέντι θα απογειωθεί με τα live που γίνονται και θα χορεύετε μέχρι το πρωί.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share