Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ίλιον: Τα 4 καλύτερα μουσικά μεζεδοπωλεία που πρέπει να επισκεφτείτε

To Athensmagazine.gr προτείνει!

27 Οκτωβρίου 2020 09:59
Ίλιον: Τα 4 καλύτερα μουσικά μεζεδοπωλεία που πρέπει να επισκεφτείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν μέρος των Δυτικών προαστίων που σφύζουν από ζωή, το Ίλιον έχει και αυτό τα "στέκια" του για καλό φαγητό και καλοπέραση. Τώρα αν θες να ξεφύγεις από τα κλασικά ταβερνάκια και να κινηθείς σε κάτι πιο τσιπουροκατάσταση φάση και να χορέψεις και λίγο, εμείς εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα 4 καλύτερα μεζεδοπωλεία για να περάσεις καλά.

Σαν Όνειρο

Το μεζεδοπωλείο Σαν Όνειρο που βρίσκεται στο Ίλιον είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε νόστιμα πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με την συνοδεία ρεμπέτικων αλλά και έντεχνων ήχων να συμπληρώνουν το σύνολο!

Ένα γεύμα στο μεζεδοπωλείο Σαν Όνειρο στο Ίλιον, μπορεί να ξεκινάει με χειροποίητα κεφτεδάκια, παστουρμαδοπιτάκια και σκοπελίτικη τυρόπιτα, να συνεχίζει με την ομώνυμη σαλάτα η οποία περιέχει μαρούλι, λάχανο, ντομάτα, αγγούρι, φέτα τριμμένη, παξιμάδι και βαλσάμικο. Μετά από τέτοιες ωραίες γεύσεις, σειρά έχει το κυρίως πιάτο. Θα βρείτε κεμπάπ γιαουρτλού, κοντοσούβλι, νόστιμες τηγανιές καθώς και τον μπεκρή μεζέ που κάνει θραύση!

Για το τέλος του γεύματος, στο μεζεδοπωλείο Σαν Όνειρο στο Ίλιον σας περιμένει το πιο γλυκό κέρασμα! Χειροποίητος χαλβάς όπως και μπακλαβάς με παγωτό! Αν αγαπάτε την παράδοση, το Σαν όνειρο θα γίνει το στέκι σας!

ΠΡΟ ΤΟΥ 55

Το ΠΡΟ ΤΟΥ 55 είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, που βρίσκεται στο Ίλιον. Το μεζεδοπωλείο αυτό προσφέρει νόστιμα και λαχταριστά πιάτα από την ελληνική κουζίνα. Το πλούσιο μενού περιλαμβάνει χορταστικά φαγητά και χειροποίητα πιάτα, με φρέσκα και καλά μαγειρεμένα υλικά. Οι μοναδικοί μεζέδες συνδυάζονται με σαλάτα και κυρίως πιάτα, και όλα μαζί καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία.

Μερικές από τις σπεσιαλιτέ του μεζεδοπωλείου είναι ο μπεκρή μεζές, το χοιρινό κότσι και οι νόστιμοι ντοματοκεφτέδες. Ο χώρος του ΠΡΟ ΤΟΥ 55 είναι ζεστός και φιλόξενος. Σε αυτό το μουσικό μεζεδοπωλείο δεν υπήρχε περίπτωση να παραληφθεί η ζωντανή μουσική. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, η ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική, παρασύρει και ανεβάζει την διάθεση.

Και Μετά

To μεζεδοπωλείο Και Μετά στο Ίλιον προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες. Στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό του 1930 που αναπαλαιώθηκε, κουβαλώντας ακόμα την ιστορία ενός ιταλικού στρατηγείου. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και κομψός με όμορφα vintage έπιπλα και αντικείμενα Τέχνης που δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε φαγητό και σπιτικές συνταγές από όλη την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Το μενού του εστιατορίου Και Μετά περιλαμβάνει ζουμερά και πάντα φρέσκα κρεατικά, θαλασσινά και σπέσιαλ ορεκτικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές και χταποδάκι ξυδάτο, μυδοπίλαφο και σπαγγέτι θαλασσινών, χοιρινή πανσέτα, ψαρονέφρι αλα κρεμ, νόστιμες μακαρονάδες και πολλές ακόμα φρεσκομαγειρεμένες σπεσιαλιτέ που αναδεικνύονται με εκλεκτό τσίπουρο Τυρνάβου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μεζεδοπωλείο Και Μετά γεμίζει με ζωντανή μουσική και λαϊκορεμπέτικα που ανεβάζουν το κέφι της παρέας.

Το Κλειδί

Το «Κλειδί» είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο στο Ίλιον πολύ αγαπητό από τον κόσμο. Φιλικό περιβάλλον και ζεστή ατμόσφαιρα, χώρος επιβλητικός για όλα τα γούστα που σας ταξιδεύει με την γεύση του και την αισθητική του... Εδώ θα απολαύσετε μεζέδες κρεατικών και θαλασσινών και περάστε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με ζωντανή μουσική και χορό. Το σέρβις άψογο και η εξυπηρέτηση φιλική.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share