Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4 μεζεδοπωλεία ''στέκια'' στα Βριλήσσια

To Athensmagazine.gr προτείνει!

17 Οκτωβρίου 2020 07:59
4 μεζεδοπωλεία ''στέκια'' στα Βριλήσσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα όμορφα Βριλήσσια οι επιλογές ολοένα και πληθαίνουν σε φαγητό και διασκέδαση λόγω του κόσμου που το προτιμάει όλο και περισσότερο για την έξοδο του. Συνεπώς όλο και κάτι καινούριο συμβαίνει, όλο και κάτι νέο ξεφυτρώνει η κάτι παλιό ανανεώνεται. Τώρα αν ψάχνεις να βρεις καλούς μεζέδες και τσίπουρο και δεν ξέρεις που να πας, εμείς σου έχουμε τις 4 καλύτερες επιλογές σε μεζεδοπωλεία που είμαστε σίγουροι ότι θα σε εκπλήξουν.


Τσατσαράκι

Το Τσατσαράκι στα Βριλήσσια είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που το έχει αγαπήσει ο κόσμος. Το φαγητό είναι εκλεκτό και οι μεζέδες που σερβίρονται πεντανόστιμοι και προσεγμένοι. Στα συν η ζωντανή ορχήστρα που απογειώνει το κέφι.

BeeRRaki

Ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο στα Βριλήσσια ντύνει τον εσωτερικό του χώρο με στοιχεία παραδοσιακά και industrial και σερβίρει παγωμένη μπύρα και ρακή σε ικανοποιητική ποικιλία. Τα μεζεδάκια του έρχονται σε μίνι πιατάκια και ταιριάζουν άψογα με το ποτάκι: δοκιμάστε εξαιρετικό καγιανά με απάκι, ντολμαδάκια με τυρί ξύγαλο, νοστιμότατο ντάκο, πατατοσαλάτα με πέστροφα και οπωσδήποτε φρεσκοτηγανισμένη μυζηθρόπιτα με μέλι. Στα συν του, ότι συνοδεύει τη ρακή με «ψιψιψόνια» όπως τυράκι, ελιές, ντοματούλα και τυράκι και όχι με τα παραδοσιακό ξηροκάρπι.

Ο Καλοφαγάς

Το μεζεδοπωλείο ο Καλοφαγάς στα Βριλήσσια προσφέρει ελληνική κουζίνα από το 1970. Ξεκίνησε τη λειτουργία της από μία οικογένεια με καταγωγή από την περίφημη Λευκάδα και συνέχισε με την κόρη των ιδιοκτητών επικεφαλής. Η οικογένεια, που έχει αναλάβει τώρα την ταβέρνα, έχει κατορθώσει να διατηρήσει σταθερή την ποιότητα των προϊόντων και την παράδοση των γεύσεων.

Ο Καλοφαγάς φημίζεται για τις ντόπιες σταβλίσιες μπριζόλες, τις οποίες σιτεύουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για να γίνουν τρυφερές και νόστιμες, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι το οποίο φτιάχνεται απο δικά τους κρέατα με σπιτική συνταγή και το μοσχαρίσιο φιλέτο το οποίο κόβεται και ψήνεται στις απαιτήσεις του πελάτη. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα αρνίσια παϊδάκια, χοιρινη μπριζόλα και μοσχαρίσια γάλακτος που προέρχονται από ντόπια και ποιοτικά κρέατα. Οι πατάτες της ταβέρνας είναι πάντα χειροποίητες και φρεσκοκομμένες. Όλα τα πιάτα της ταβέρνας δημιουργούνται με σπιτικές συνταγές, ενώ το γευστικό λευκό κρασί και το λάδι είναι παραγωγής των ιδιοκτητών. Ο χώρος είναι ζεστός φιλόξενος και παραδοσιακά διακοσμημένος.

Λάδι & Λεμόνι

Το Λάδι και Λεμόνι στα Βριλήσσια είναι ένα μεζεδοπωλείο με γνήσιες και παραδοσιακές μεσσηνιακές γεύσεις. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, που διακοσμούν αρωματικά ελληνικά παραδοσιακά φυτά και βότανα δημιουργείται ένα μοντέρνο σκηνικό, διατηρώντας τα στοιχεία της παλιάς καλής ταβέρνας. Πρόκειται για το αρχοντικό των ελληνικών γεύσεων.

Με βασικά στοιχεία το λάδι και το λεμόνι, καθώς και πλήθος άλλα προϊόντα, ευλογημένα αγαθά της ελληνικής γης, ετοιμάζουμε καθημερινά από το εξειδικευμένο προσωπικό του εστιατορίου, επιλεγμένοι μεζέδες, μαγειρευτά και πιάτα της ώρας. Δοκιμάστε σπέσιαλ φρέσκες σαλάτες, σπετσοφάι πηλιωρείτικο, μεσσηνιακή χοιρινή τηγανιά, χειροποίητα σουβλάκια και χειροποίητα ζυμαρικά. Επιλέξτε το κρασί που θα συνοδεύσει το φαγητό σας και το γλυκό που θα ολοκληρώσει τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Λάδι και Λεμόνι.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share