Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Ανάβυσσο για τσίπουρα: 3 τέλεια μεζεδοπωλεία

To Athensmagazine.gr προτείνει!

16 Ιουλίου 2020 00:32
Στην Ανάβυσσο για τσίπουρα: 3 τέλεια μεζεδοπωλεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ανάβυσσο το καλοκαιράκι σίογυρα θα πας για το μπάνιο σου. Μετά λοιπόν που έχουν πέσει πείνες και το τσιπουράκι μοιάζει με καλή ιδέα, εμείς σας έχουμε την λύση. 3 τέλεια μεζεδοπωλεία που θα φάτε πολύ καλό φαγητό δίπλα στην θάλασσα.


Ρέμβη

Η Ρέμβη είναι ένα μεζεδοπωλείο στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας με νόστιμο φαγητό και μεζέδες και όμορφη θέα. Η προνομιακή θέση της ταβέρνας αυτής και το φρέσκο ψάρι που προσφέρει ακριβώς πάνω στο κύμα καθιστούν την Ρέμβη ένα από γαστρονομικά σποτ που πρέπει να επισκεφτείς αν είσαι λάτρης του ψαριού.


Στα συν είναι το γεγονός ότι το μαγαζί διαθέτει ιδιόκτητο parking που θα σας βολέψει αφάνταστα τις ημέρες που έχει πολυκοσμία. Κάντε το μπάνιο σας στην παραλία και μετά απολαύστε υπέροχα πιάτα από μεζέδες μέχρι κυρίως και συνοδέψτε τα με ούζο, τσίπουρο ή παγωμένη μπύρα δίπλα στο κύμα

Ο Ναύτης

Στο μεζεδοπωλείο Ναύτης σην Ανάβυσσο θα περάσετε υπέροχα. Νόστιμο φαγητό και μεζέδες σε ένα ωραίο φιλικό χώρο και βέβαια σε πολύ καλές τιμές.

Λαβράκι

Ένα καταπληκτικό μεζεδοπωλείο είναι το Λαβράκι στην Ανάβυσσο που προσφέρει πολύ νόστιμα θαλασσινά σε λογικές τιμές. Το φαγητό και οι μεζέδες είναι πολύ νόστιμοι φτιαγμένοι με μεράκι. Φιλικοί, νέοι άνθρωποι και ζεστή εξυπηρέτηση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share