Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραντεβού για τσίπουρο σε 2 τέλεια μεζεδοπωλεία στο Κορωπί

Σας αφορά!

25 Ιουλίου 2020 09:41
Ραντεβού για τσίπουρο σε 2 τέλεια μεζεδοπωλεία στο Κορωπί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα οι επιλογές στο Κορωπί δεν είναι τόσες πολλές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές. Σαφώς υπάρχουν ωραία ταβερνάκια και εστιατόρια στην περιοχή για να ικανοποιήσουν τους καλοφαγάδες, αλλά σε περίπτωση που θες να το ρίξεις στην ουζοκατάνυξη πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε τα παρακάτω.

Ελιά

Το μεζεδοπωλείο Ελιά αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για φαγητό και μεζεδάκια στο Κορωπί . Με έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας και πιστούς πελάτες, η ταβέρνα Ελιά αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για να απολαύσετε σπιτικές γεύσεις και ελληνικό φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Λευκό χρώμα, φωτεινή διακόσμηση και παραδοσιακά στοιχεία συνθέτουν ένα παρεΐστικο σκηνικό που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Το μενού του εστιατορίου Ελιά περιλαμβάνει φρέσκα θαλασσινά και συνταγές από την Μυτιλήνη, κρεατομεζέδες και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Όλες τις μοναδικές συνταγές μπορείτε να τις συνοδεύσετε με μεγάλη ποικιλία ούζων κυρίως από τη Μυτιλήνη, εκλεκτό τσίπουρο και εξαιρετικό κρασί.

Το στέκι του Χρήστου

Το στέκι του Χρήστου θα γίνει σίγουρα και δικό σας. Πρόκειται για ένα τίμιο μεζεδοπωλείο με νόστιμα ορεκτικά και καλοψημένα κρέατα σε γενναίες μερίδες και ικανοποιητικές τιμές. Καθαρός χώρος, νόστιμο φαγητό και φιλική εξυπηρέτηση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share