Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5 μουσικά μεζεδοπωλεία στον Άλιμο που θα σε εκπλήξουν

Αξίζει να τα επισκεφτείς!

12 Ιουλίου 2020 10:05
5 μουσικά μεζεδοπωλεία στον Άλιμο που θα σε εκπλήξουν

Νόστιμοι μεζέδες, εκλεκτό κρέας και κρασί θα σε χορτάσουν και με ουζάκια, ρακές και ζωντανή μουσική θα ανεβάσεις την διασκέδαση στα ύψη. Εδώ στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στον Άλιμο, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μουσικά και μη μεζεδοπωλεία και σου τα παρουσιάζουμε.

Εμαγιέ

Εάν σου αρέσει η ρετρό διακόσμηση και η cozy ατμόσφαιρα τότε ο προορισμός σου είναι το Εμαγιέ στον Άλιμο. Ένας φωτεινός χώρος ντυμένος με την καλύτερη μουσική διασκέδαση για να απολαύσεις καλό φαγητό και μεζέδες
με κέφι και νοστιμιά! Είτε είσαι λάτρης των θαλασσινών, είτε των κρεατικών σίγουρα οι επιλογές στο ποτήρι σου είναι άφθονες μέσα από μεγάλη ποικιλία κρασιών, ελληνικής μπύρας , ούζου και τσίπουρου!

Άμμος

Το Άμμος, το αγαπημένο μουσικό μεζεδοπωλείο έχει ξεχωρίσει με την ποιότητα, το κέφι και τις γεύσεις του.
Διατηρώντας την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, την υψηλή ποιότητα στις μεσογειακές του γεύσεις αλλά και τη ζωντανή ελληνική μουσική που μεταμορφώνει κάθε απλό γεύμα σε ξέφρενο γλέντι, το άμμος έρχεται να κατακτήσει και τα νότια προάστια.

Με τέλειους μεζέδες, καλό φαγητό ,oύζο, κρασί, τσίπουρο και ρακί για όλη την παρέα που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο και θα σας συνοδεύσουν όλη σας την βραδιά.

Μοίρες

Ενας φιλόξενος μοντέρνος χώρος, με χαλαρή ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικό service, προσφέρει λαχταριστές γεύσεις, διαλεκτά κρασιά χύμα αλλά και εμφιαλωμένα, απολαυστικά ποτά, ακόμα και το καφεδάκι της αρεσκείας σας μπορείτε να το απολαύσετε εδώ ή να το πάρετε μαζί σας, επιλεγμένες μουσικές και πολύ προσιτές τιμές.

To μεζεδοπωλείο Μοίρες στον Αλιμο, από το 2015 μέχρι και σήμερα, προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Εκλεκτές πρώτες ύλες της αγοράς μαγειρεμένες με φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, χαρίζουν πιάτα που θα απολαύσετε σε κάθε μπουκιά.

Οι Μοίρες με του καταπληκτικούς μεζέδες της, λειτουργεί από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και μπορεί κάποιος να απολαύσει με την παρέα του ένα ωραίο ουζάκι ακόμα και να γευματίσει οικονομικά και απολαυστικά στον καταπληκτικό χώρο που διαθέτει.

Κρασοπενιές Summer

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Κρασοπενιές της Ηλιούπολης, κατέβηκαν στον Άλιμο. Το Κρασοπενιές Summer σε περιμένει κοντά στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλίμου. Τον χειμώνα το μουσικό μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη γίνονεται στέκι για τους Νότιους, ενώ μόλις καλοκαιριάζει κατεβαίνει στον Άλιμο. Μεζέδες, βραδιές με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι θα δώσουν άλλο νόημα στα καλοκαιρινά βράδια με την παρέα σου.

Ελλάδος Εικόνες

Το Ελλάδος Εικόνες είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο στον Άλιμο με ελληνική κουζίνα. Το μενού κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις και έχει άρωμα Μεσογείου, κρέατα και θαλασσινά, ριζότα και σαλάτες συνυπάρχουν αρμονικά υπό τις οδηγίες της Γιαγιάς Μαρίας, η οποία επιμελείται όλα τα πιάτα αποκλειστικά με δικές τις συνταγές! Ετοιμαστείτε για σπιτικές γεύσεις. Ούζο και κρασί, τσίπουρο και ρακί συνοδεύουν το απαραίτητο τσιμπολόγημα! Η έκπληξη έρχεται στη συνέχεια... την στιγμή που απολαμβάνεις το φαγητό σου και με το πέρασμα της ώρας το κέφι φουντώνει.

Η ζωντανή ελληνική μουσική, με λαϊκό, ελαφρολαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα συνοδεύει την έξοδο στο Ελλάδος Εικόνες, με highlight τον λουλουδοπόλεμο και τις χορευτικές φιγούρες πάνω στα τραπέζια… Ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share