Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2 μεζεδοπωλεία που θα λατρέψεις στο Αγκίστρι

Θα τα λατρέψετε!

11 Ιουλίου 2020 12:43
2 μεζεδοπωλεία που θα λατρέψεις στο Αγκίστρι

Το Αγκίστρι είναι ο απόλυτος προορισμός για εξορμήσεις εκτός Αθηνών, μιας και σε μια-δύο ώρες είσαι εκεί. Όμορφες παραλίες σε ένα ήσυχο μέρος συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση. Εμείς εδώ στο athensmagazine.gr σας συγκεντρώσαμε 2 ουζερί - μεζεδοπωλεία για να απολαύσετε την μπύρα ή το ουζάκι μας.

Λίγο κρασί λίγο θάλασσα

Το μεζεδοπωλείο - ουζερί «Λίγο κρασί λίγο θάλασσα» βρίσκεται στην παραλία της Σκάλας, στο Αγκίστρι. Μια νεανική ταβέρνα, με κλασσικούς και ιδιαίτερους μεζέδες αποτελεί τον προορισμό για την παρέα ή/και μια ρομαντική βραδιά. Σε λευκό του νησιού, με τον χαμογελαστό ιδιοκτήτη Δημήτρη, να είναι εκεί για να σας προσφέρει ωραία μουσική σε συνδυασμό καλό φαγητό, λίγο κρασί και λίγο θάλασσα.

Λαγουδέρα

Το μεζεδοπωλείο Νέα Λαγουδέρα είναι ένα από τα καλύτερα μαγαζάκια του είδους του για να χαλαρώσετε στο Αγκίστρι, απολαμβάνοντας θαυμάσιες γεύσεις και την καλύτερη ποιότητα που υπάρχει.

Αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού και ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για καλό φαγητό και μεζέδες, όμορφα διακοσμημένο και μέσα σε πολύ φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share