Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 4 πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό στο Πόρτο Ράφτη

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

8 Οκτωβρίου 2020 08:36
Τα 4 πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό στο Πόρτο Ράφτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Πόρτο Ράφτη θα βρείτε τα ιδανικά μαγαζιά για φαγητό με θέα θάλάσσα. Εμείς στο athensmagazine.gr βρήκαμε τα πιο ψαγμένα για τα μάτια σας μόνο.

Ηπειρώτης

Θέλεις να συνδυάσεις εξαιρετικό θαλασσινό φαγητό, καλές τιμές και θέα το... κύμα; Τι καλύτερο από τον "Ηπειρώτη" στο Πόρτο Ράφτη!

Πατροπαράδοτη ψαροταβέρνα που «μυρίζει» θάλασσα, στήνει τα τραπέζια του πάνω στο κύμα και μας σερβίρει εξαιρετικό ντόπιο ψάρι και όλους τους θησαυρούς του Αιγαίου!

Εκτός από κλασικές συνταγές, όστρακα και ψαρομεζέδες, εδώ θα γευτούμε και την καλύτερη γαριδομακαρονάδα που έχεις φάει ποτέ χωρίς περιττά λάδια, ενώ μην ξεχάσει να ζητήσεις και το εξαιρετικό μυδοπίλαφο!

Με παράδοση από το 1972 και εμπειρία μεγαλύτερη των 50 χρόνων στο χώρο της εστίασης, το μεζεδοπωλείο-ψαροταβέρνα “Ο Ηπειρώτης” φημίζεται για τις γεύσεις, την άριστη ποιότητα και το φιλικό περιβάλλον. Δίπλα στη θάλασσα στο Πόρτο Ράφτη, απολαύστε πιάτα θαλασσινών αλλά και κρεατικών που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο προσφέροντας αμιγώς ελληνική κουζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΗΠΕΙΡΩΤΗ" ΕΔΩ

Kazba bar kouzina

Το εστιατόριο Kazba bar kouzina βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη μόλις 35 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο. Η καταπληκτική θέα στο νησί του Ράφτη εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική του χώρου, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, τα γήινα χρώματα και την αυλή με τον όμορφο κήπο, προσφέροντας στους επισκέπτες μας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και την αίσθηση ότι βρίσκονται σε νησί.

Το menu μας ταξιδεύει σε νέους γαστρονομικούς προορισμούς με φρέσκιες μυρωδιές απευθείας από την γη και την θάλασσα της Μεσογείου. Χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες σε συνταγές από την ελληνική και την διεθνή κουζίνα, σας παρουσιάζει πιάτα μεσογειακού χαρακτήρα που προκαλούν τις αισθήσεις. Εδώ το φαγητό που θα δοκιμάσετε θα είναι η απόλυτη εμπειρία.

Φύκι Φύκι

Με ευφάνταστο όνομα και λίγο καιρό παρουσίας στην παραλία στο Πόρτο Ράφτη, η ταβέρνα Φύκι συνδυάζει άψογα στο μενού του επιλογές για κρέας και για ψάρι και έχει πανέμορφη θέα από την ταράτσα του, αλλά και από τα τραπεζάκια που βγάζει στο πεζοδρόμιο.

Στα του κρέατος, ξεχωρίζουν ο καβουρμάς με φέτα στον φούρνο, το γεμιστό κοτόπουλο και τα ζουμερότατα χοιρινά μπριζολάκια, όλα σε ικανοποιητικές ποσότητες και με φρέσκες πρώτες ύλες. Από… θάλασσα μεριά στο Φύκι θα δοκιμάσετε σούπερ ψητές γαρίδες, κριθαρότο θαλασσινών, λινγκουίνι με μύδια, ολόφρεσκη μαρίδα και καλαμαράκι που λιώνει στο στόμα. Ότι και να επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα σας σερβιριστεί καταπληκτικό φαγητό.


Καλός Γυαλός

Το εστιατόριο Καλός Γυαλός είναι πραγματικά από τα καλύτερα στην περιοχή. Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, ο χώρος είναι πεντακαθαρος με υψηλη αισθητική ,ποιοτική κουζίνα και φιλικό service.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share