Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3 εστιατόρια που αγαπάμε στην Σαλαμίνα

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

26 Ιουνίου 2020 08:10
3 εστιατόρια που αγαπάμε στην Σαλαμίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν πάτε Σαλαμίνα για διακοπές η ακόμα και μονοήμερη, μην ξεχάσετε να περάσετε απο 3 εστιατόρια που θα σας ενθουσιάσουν.

Χοντρό Αλάτι

Το εστιατόριο Χοντρό Αλάτι στη Σαλαμίνα φημίζεται για το ελληνικό φαγητό και τους παραδοσιακούς μεζέδες. Το Χοντρό Αλάτι έχει πιστούς πελάτες που αγαπούν την παράδοση στις γεύσεις. Το περιβάλλον είναι φιλόξενο ενώ η κομψή διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και η ταράτσα με την όμορφη θέα στη θάλασσα αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα με σπεσιαλιτέ της Μεσογείου και της ελληνικής γαστρονομίας. Δοκιμάστε το καινούργιο μας μενού, καθώς και ρωτήστε για το φρέσκο ψάρι ημέρας.

Επίσης τη σπέσιαλ γαριδομακαρονάδα, τη μακαρονάδα με θαλασσινά, ζουμερά μπιφτεκάκια, γαύρο τηγανητό, χταποδάκι και πολλά ακόμα καλομαγειρεμένα κρεατικά και θαλασσινά. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά χειροποίητα πιάτα.

Λιοτρίβι

Το εστιατόριο Λιοτρίβι δημιουργήθηκε το 1996 με πολύ μεράκι και αγάπη για τις ιδιαίτερες γεύσεις και τους μοναδικούς γαστρονομικούς συνδιασμούς, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά υλικά. Με την πάροδο των χρόνων η κουζίνα του εμπλουτίστηκε συνεχίζοντας να προσφέρει τις καλύτερες γευστικές απολαύσεις και έτσι συνδιάζοντας την ποιότητα με την ποικιλία απέκτησε φανατικούς θαυμαστές!


Κυρίαρχη θέση στις προτιμήσεις των θαμώνων εκτός απο τα burgers για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, κατέχουν τα φρέσκα ζυμαρικά τα οποία πρώτοι εμείς φέραμε στη Σαλαμίνα, οι φημισμένες κρέπες του, το μοναδικό αυθεντικό χειροποίητο μπιφτέκι, και τα ζουμερά νωπά φιλέτα…Απο τον Μάρτιο του 2018, σας υποδεχόμαστε σε ενα όμορφο νεοκλασσικό κτίριο στον κεντρικότερο και πιο πολυσύχναστο δρόμο του νησιού μας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.


Ενας χώρος ζεστός, φιλικός, με όμορφο design φτιαγμένος με πολύ κέφι! Πιστό στη γαστρονομική φιλοσοφία και ταυτότητα τόσων ετών, το Λιοτρίβι στην Ακτή Καραϊσκάκη συνεχίζει να σας προσφέρει φαγητό που όλοι αγαπάτε ενω ταυτόχρονα εξελίσσεται ώστε να ικανοποιεί πάντα τις δικές σας γευστικές αναζητήσεις…

Κοχύλι

Το εστιατόριο Κοχύλι στη Σαλαμίνα φημίζεται για ττο καλό ελληνικό φαγητό και την υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Στην περιοχή του Καματερού με θέα τον Άγιο Γεώργιο, στεγάζεται ένα πολύ όμορφο εστιατόριο, με προσεγμένο εσωτερικό χώρο και εξωτερικά τραπέζια με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Στο εστιατόριο Κοχύλι θα απολαύσετε τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά αλλά και ντόπια καλομαγειρεμένα κρεατικά που έχουν πιστούς φαν από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δοκιμάστε κοτόπουλο και μπριζόλες στα κάρβουνα, σπέσιαλ γαριδομακαρονάδα ή ζυμαρικά με διάφορα θαλασσινά, ζουμερά σπιτικά μπιφτέκια και κοτομπέικον αλλά και φρεσκότατα κυδώνια. Αν ψάχνετε ένα καλό εστιατόριο με θέα στη Σαλαμίνα, με νόστιμη ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, επισκεφθείτε το εστιατόριο Κοχύλι.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share