Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάρη: 7 στέκια αποκλειστικά για κρεατοφάγους

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

25 Ιουνίου 2020 10:00
Βάρη: 7 στέκια αποκλειστικά για κρεατοφάγους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάρη είναι απο τους προορισμούς που ξέρεις ότι θα φας ζουμερά παϊδάκια και ψαγμένα κρέατα , καθώς η μαεστρία στο ψήσιμο και στην ποιότητα είναι παράδοση εδώ. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα 7 που αξίζουν την προσοχή σου.

Λεύκες

Το ελληνικό εστιατόριο Λεύκες στην Βάρη διαθέτει καλό ελληνικό φαγητό. Πρόκειται για μία πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων, που βρίσκεται σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο. Το μενού του εστιατορίου βασίζεται σε αυθεντικές ελληνικές συνταγές που παρασκευάζονται απο έμπειρους σεφ, με τα πιο αγνά προϊόντα της Ελλάδας. Η μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, κυρίως πιάτα, ψητά και μαγειρευτά και τα λαχταριστά επιδόρπια, θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Οι Λεύκες έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για το γευστικό και περιποιημένο φαγητό όσο και για το ευγενικό και άμεσο service. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας και ελληνική ζωντανή μουσική.

Ταβέρνα ο Τσολιάς

Ο Τσολιάς είναι μια οικογενειακή ταβέρνα στην Βάρη όπου θα φάτε καταπληκτικά παϊδάκια γάλακτος και ιδιαίτερα κρέατα σούβλας. Γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση,ζεστή φιλοξενία κα νόστιμο φαγητό μνεία στους κρεατοφάγους.


Τα Βλάχικα

Από το 1983 μέχρι σήμερα, η ταβέρνα ‘Τα Βλάχικα’ στεγάζεται σε ένα όμορφο περιβάλλον όπου η παράδοση και η ποιότητα δημιουργούν μια αληθινά φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το ζεστό περιβάλλον και η παραδοσιακή κουζίνα σε συνδυασμό με την εμπειρία ετών και το μεράκι, σας καλούν να απολαύσετε εδέσματα άριστης ποιότητας και εκλεκτής γεύσης.

Η φιλοσοφία τους εἰναι απλή, καθώς πιστεύουν ότι το καλό φαγητό πρέπει να εἰναι προσιτό σε όλους. Για αυτὀ το λόγο, διατηρούν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα, προσφέροντας όμως πιάτα παραδοσιακά, ποιοτικά και αυθεντικά.

Βοσκοπούλα

Η ταβέρνα Βοσκοπούλα είναι μια οικογενειακή ταβέρνα με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική εξυπηρέτηση.Εκτιμώντας τα αγνά εκλεκτά υλικά, δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα, διατηρώντας συνεργασίες , αποκλειστικά και μόνο με προμηθευτές της πατρίδας μας, γνωστούς για τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής.

Στο μενού της Βοσκοπούλας θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις από αγνά και ειδικά επιλεγμένα υλικά. Ορεκτικά χειροποίητα, σαλάτες από λαχανικά ημέρας, πίτες και καλαμάκια ψημένα με μαεστρία στα κάρβουνα, γενναίες μερίδες με όλων των ειδών τα κρεατικά, θεσπέσια ψημένα προβατίνα, ζυγούρι και συκώτι.

Τεφαρίκι

Ένα ξακουστό εστιατόριο - ταβέρνα με παράδοση στην σπαλομπριζόλα είναι το Τεφαρίκι. Καταξιωμένο κυρίως μέσα από την αγάπη του κόσμου, με υψηλά standards θέτει σαν αρχή την ποιότητα και το καλό φαγητό και απλά δημιουργεί.. Η σπάλα και η κόντρα είναι επιλεγμένη και κόβεται μέσα στο εστιατόριο. Είναι μάλιστα ελληνικά κρέατα και ακολουθούν μια διαδικασία ξηρής ωρίμανσης.

Φωλιά των κυνηγών

Το εστιατόριο Φωλιά των Κυνηγών Τάσος στη Βάρη είναι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για καλό φαγητό και κρεατικά. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Βάρης Βαρκίζης και αποτελεί γνωστό στέκι καλοφαγάδων εδώ και 36 χρόνια. Το κλίμα είναι οικογενειακό και η ατμόσφαιρα φιλική ενώ η διακόσμηση θυμίζει παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες, με ένα όμορφο τζάκι για τον χειμώνα και έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο για το καλοκαίρι.

Στη φημισμένη Φωλιά των Κυνηγών θα δοκιμάσετε εκπληκτικό αρνάκι γάλακτος, κρεατικά στη σούβλα, φανταστική γουρουνοπούλα, κοκορέτσι, αρνάκι στη γάστρα, παϊδάκια στα κάρβουνα, ζουμερά μπιφτέκια και πολλές ακόμα κλασικές ελληνικές σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσετε με μπίρα, κρασί, τσίπουρο. Αν ψάχνετε μια καλή ταβέρνα στη Βάρη, οι λάτρεις του κρέατος βρήκατε το στέκι σας στη Φωλιά των Κυνηγών Τάσος.

Δίλοφο

Η ταβέρνα Δίλοφο στη Βάρη βρίσκεται στη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου και φημίζεται για το πολύ καλό φαγητό και το ψητό κρέας. Είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα, με άνετους χώρους, παραδοσιακή διακόσμηση και αίθουσα 400 τμ, κατάλληλη για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Δοκιμάστε αρνάκι ή κατσικάκι στη γάστρα, φιλέτο χοιρινό στα κάρβουνα, κοκορέτσι, εξοχικό, παϊδάκια, γουρουνόπουλο ή κοτόπουλο στη σούβλα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share