Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανάβυσσος: 4 ταβέρνες που πρέπει να επισκεφτείτε

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

25 Ιουνίου 2020 07:40
Ανάβυσσος: 4 ταβέρνες που πρέπει να επισκεφτείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις βουτιές σας στην θάλασσα ένα ωραίο γεύμα επιβάλλεται, οπότε για να μην ψάχνετε αδίκως εμείς στο athensmagazine.gr σας έχουμε τα 4 καλύτερα ταβερνάκια στην Ανάβυσσο.


Ταβέρνα Κονάκια

Στην ταβέρνα θα φάτε υπέροχο κρέας και ποιοτικό ελληνικό φαγητό. Σε ένα ωραίο περιβάλλον με φυσική σκιά και ζεστή εξυπηρέτηση ένα είναι σίγουρο ότι θα περάσει καλά όλη η οικογένεια.

Καλυψώ Restaurant

Το Καλυψώ Restaurant είναι το εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο Ξενοδοδοχείο Hotel Calypso στην Ανάβυσσο. Εκεί θα δοκιμάσεις με νόστιμη ελληνική κουζίνα με έμφαση στα θαλασσινά και τα ψαρικά, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο. Αν σου αρέσουν οι ποικιλίες της παρέας που θα συνδυάσεις με ούζο, τσίπουρο ή μπύρα, τότε είναι η ιδανική επιλογή για σένα αν θες να κλείσεις τραπέζι για φαγητό στην Ανάβυσσο!

Ρέμβη

Επόμενη πρόταση για φαγητό στην Ανάβυσσο είναι η μοναδική ψαροταβέρνα Ρέμβη στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας. Νόστιμο και ποιοτικό φαγητό, οικογενειακό και χαρούμενο περιβάλλον, καθώς και απεριόριστη θέα σε περιμένουν να τα απολαύσεις. Επέλεξε ένα από τα τραπέζια ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και διάλεξε ανάμεσα σε μία πληθώρα ολόφρεσκων θαλασσινών, όπως μπαρμπούνια, φραγκρί ή τσιπούρα, ζυμαρικών αλλά και κρεατικών και συνόδευσέ τα με ούζο, τσίπουρο και γιατί όχι με μία παγωμένη μπύρα.

Αντιγόνη

Η ταβέρνα Αντιγόνη στην Ανάβυσσο προσφέρει ελληνική κουζίνα και σπιτικές σπεσιαλιτέ. Βρίσκεται σε ένα όμορφο καταπράσινο σημείο σε ύψωμα με θέα στη θάλασσα. Οικογενειακή ατμόσφαιρα, παραδοσιακή διακόσμηση, τραπεζάκια έξω, αγνά υλικά και άψογη φιλοξενία αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να ξεφύγετε από την Αθήνα και να απολαύσετε καλό και φθηνό φαγητό. Στην ταβέρνα Αντιγόνη θα δοκιμάσετε σπιτικά μαγειρευτά, παϊδάκια αρνίσια, μπριζόλα χοιρινή ή μοσχαρίσια, ζουμερά μπιφτέκια, λουκάνικο, παραδοσιακή προβατίνα και φρεσκότατο ψάρι ημέρας, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλές τιμές.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share