Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

7 εστιατόρια στην καρδιά του Νέου Ηρακλείου που πρέπει να επισκεφτείς

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

24 Ιουνίου 2020 08:30
7 εστιατόρια στην καρδιά του Νέου Ηρακλείου που πρέπει να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όμορφο αυτό προάστιο της Αττικής είναι πόλος έλξης καθώς προσφέρει πολύ καλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Εδώ στο athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε τα 7 καλύτερα για να τα επισκεφτείτε.


Amandi

Το εστιατόριο Amandi σου προσφέρει και το cocktail που επιθυμείς να απολαύσεις και ένα πλούσιο μενού δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας βασισμένο σε ιταλικά εδέσματα από τα πιο γνήσια υλικά. Ένα μοντέρνο περιβάλλον, προσεγμένο με vintage πινελιές, καλό φαγητό, εντυπωσιακή μπάρα και ατμόσφαιρα μοντέρνας αυλής. Και αν οι απαιτήσεις σου στην pizza είναι μεγάλες, δοκίμασέ την σερβιρισμένη πάνω σε ξύλο!

Αφρόψαρο

Στις 20 Αυγούστου 2017 έκανε το ντεμπούτο του σε μια γειτονιά της Αθήνας, στο Νέο Ηράκλειο ένα ξεχωριστό εστιατόριο αλλιώτικο από ότι έχουμε συνηθίσει. Η αρχική ιδέα ήταν για κάτι διαφορετικό όπου το lifestyle της πόλης και η νησιώτικη φρεσκάδα θα συνδυάζονταν περίτεχνα, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο συναίσθημα για όποιον το επισκεπτόταν.

΄Ολα βασίζονται στην απόλυτα φρέσκια ύλη που έχει τη δυνατότητα να βλέπει ο πελάτης καθώς υπάρχει η λεγόμενη "ψαριέρα", με τα ψάρια να βρίσκονται σε μια μαρμάρινη βάση με πάγο. Υπάρχει ανοιχτή κουζίνα, όπου μπορείς να θαυμάσεις τα παιχνίδια των σεφ με τις φλόγες. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο ψάρι θέλει και να το γευτεί με όποιο τρόπο ζητήσει. Καθώς μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, φτάνει μονάχα μια επίσκεψη προκειμένου να ζήσεις ένα ταξίδι αισθήσεων από το πάντρεμα της θαλασσινής αύρας και των ελληνικών αρωμάτων με τη νέα και δροσερή άποψη στον τρόπο που αυτά μαγειρεύονται με πολύ μεράκι από τους σεφ.

΄Ενα μαγαζί που με το φαγητό του υπόσχεται να ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες και να τους παρασύρει σε ένα κοσμοπολίτικο και άκρως θαλασσινό χορό γεύσεων και αισθήσεων.

Ψάριστον

Το εστιατόριο Ψάριστον στο Νέο Ηράκλειο είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών. Ο εμπνευστής του Ψάριστον, Βασίλης Ακρίβος μαζί με την ομάδα του αναζητά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά για να υλοποιήσουν γευστικά πιάτα με πρώτες ύλες από την Ελληνική θάλασσα.

Στο Ψάριστον το ζητούμενο είναι να δοκιμάσει κανείς νέα πιάτα και ψαρομεζέδες φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και έμπνευση. Δοκιμάζουμε θαλασσινά και ψάρια όπως κυδώνια, καραβιδόψυχα, γαρίδες, μπαρμπούνια, κουτσομούρες, μπουγιαμπέσα αλλά και umami προτάσεις που ξεχωρίζουν όπως χέλι γαρδουμπάκι, τόνος ταρτάρ, noodles με χέλι, γαριδάκι συμιακό με τζίντζερ και μύδια καπνιστά!

Μέθεξη

Το εστιατόριο Μέθεξη στο Νέο Ηράκλειο είναι φτιαγμένο για εσένα που είσαι λάτρης της μπύρας και της διεθνούς κουζίνας! Για εσένα που τολμάς να δοκιμάσεις κάθε γεύση σε περιμένει ένα πλούσιο μενού από ψαρονέφρι με μαύρη μπύρα μέχρι βιντέλ pasta bavette με φιλετάκια μοσχάρι γάλακτος και άλλες πλούσιες συνταγές που θα γεμίσουν το πιάτο σου με γευστικά αρώματα! Ένας όμορφος χώρος με πέτρα, ξύλο, ατμοσφαιρικό φωτισμό, ξεχωριστή διακόσμηση και καταπληκτικό φαγητό.


Ηφαιστία

Το εστιατόριο Ηφαιστία διαθέτει ελληνική κουζίνα και το καλύτερο ελληνικό κρασί για να συνοδεύσεις τα μεζεδάκια σου! Ένας χώρος που ανεπιφύλακτα εγγυάται άψογη φιλοξενία καθώς έχει δημιουργηθεί με μεράκι από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το καλό φαγητό! Λιτή ατμόσφαιρα, άνετος και οικείος χώρος και άφθονοι σπιτικοί μεζέδες!

Χοχλιός

Ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο μέσα από άφθονες κρητικές γεύσεις στο εστιατόριο Χοχλιός κρητική κουζίνα! Σε περιμένουν παραδοσιακό κρητικό φαγητό όπως το χοιρινό απάκι και φυσικά οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί, εάν είσαι τολμηρός και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις. Και όταν σκέφτεσαι την Κρήτη σίγουρα το μυαλό σου πάει στην τσικουδιά, το ρακόμελο και το κρασί της! Μην ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις με τα πλούσια εδέσματα που θα επιλέξεις!

Πινελιά

Βάζεις την παρέα και την διάθεση, η Πινελιά βάζει τα υπέροχα χρώματα, την απολαυστική μουσική και το αγνό σπιτικό φαγητό της γιαγιάς που πλημμυρίζει με το άρωμά του την γειτονιά! Παραδοσιακές πεντανόστιμες συνταγές για το κρασί σου κι εμείς σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα τα χοιρινά μπριζολάκια με σως μπαλσάμικο και το γιαουρτλού που σίγουρα θα απογειώσουν τις αισθήσεις σου!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share