Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 7 στέκια του Κορυδαλλού για καταπληκτικό φαγητό

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

23 Ιουνίου 2020 10:40
Τα 7 στέκια του Κορυδαλλού για καταπληκτικό φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να απολαύσεις καλό φαγητό στον Κορυδαλλό εμείς σου έχουμε εδώ το καλύτερο. Έχουμε συγκεντρώσει τις 7 καλύτερες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σούζυ Τρως

Αγαπημένο εστιατόριο για έξοδο με την οικογένεια ή την παρέα στην περιοχή του Κορυδαλλού, το κλασικό εστιατόριο Σούζυ Τρως. Νεανικός χώρος, σύγχρονο και χαλαρό περιβάλλον, δροσερή ανοιξιάτικη αυλή και μοντέρνο design, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για σένα και την οικογένειά σου ή την παρέα σου. Δοκίμασε μία από τις μοναδικές ελληνικές δημιουργικές του γεύσεις και πιάτα όπως χειροποίητα τριγωνάκια (chorizo, κατσικίσιο τυρί, σπανάκι , μαρμελάδα πιπεριάς), ριζότο μανιταριών (cranberries, λάδι τρούφας), χοιρινά μπριζολάκια (μαριναρισμένο σε γιαούρτι, πουρές μελιτζάνας, πατάτες country), αλλά και γαρίδες κανταΐφι, φτιαγμένα όλα με τα πιο φρέσκα υλικά.

BROTH3RS

Η πιο μοντέρνα ταβέρνα του Κορυδαλλού, ακούει στο όνομα Brothers! Μόλις πέντε λεπτά απόσταση από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας, σε περιμένει να απολαύσεις τις μοναδικές ελληνικές του επιλογές και τον φωτεινό και μοντέρνο χώρο του, είτε με την οικογένεια, είτε με τους φίλους σου.

Αν δεν είναι ήδη το αγαπημένο σου στέκι για καλό φαγητόι, μία επίσκεψη μόνο, αρκεί για να σε πείσει. Διαθέτει έναν μεγάλο και φωτεινό χώρο που περικλείεται γύρω γύρω από τζαμαρία και σε αφήνει να χαζεύεις τους περαστικούς που κάνουν περατζάδα. Το προσωπικό του είναι ευγενικό και γρήγορο, το φαγητό του νόστιμο, φρέσκο και μοναδικό, με επιλογές όπως μαγειρευτά, ζυμαρικά, πλούσιες ποικιλίες και ψητά, ενώ παράλληλα οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Perfetta

Μετρώντας πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας στο χώρο εστίασης, τo εστιατόριο Perfetta στην περιοχή του Κορυδαλλού, διαθέτει γευστικό ελληνικό και ιταλικό φαγητό, με τα πιό φρέσκα υλικά υψηλών προδιαγραφών που μπορείς να βρεις.

Διαθέτει έναν άνετο, φιλόξενο και όμορφο χώρο, ιδανικό για χαλαρές, όμορφες και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Διαθέτει το πιό πλούσιο και ευέλικτο μενού που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε εστιατόριο, αφού διευρύνει συνεχώς τον κατάλογό του, με την προσθήκη περισσότερων γεύσεων, ποικιλιών και συνδυασμών, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Εκεί θα βρεις ξεχωριστές και λαχταριστές αλμυρές και γλυκές πίτσες, burgers, ψητά, ζυμαρικά, ριζότο, χωρίς να λείπουν και οι gourmet επιλογές, όπως φιλετάκια με σάλτσα πεβεράντα.

Σμυρνέικο

Ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μοντέρνος χώρος με φωτογραφίες από την Σμύρνη από άκρη σε άκρη και νόστιμοι ελληνικοί χειροποίητοι μεζέδες σε περιμένουν στο εστιατόριο Σμυρνέικο στον Κορυδαλλό. Τόσο το περιβάλλον του, όσο και οι μυρωδιές από τα πεντανόστιμα φαγητά του που περνάνε από δίπλα σου, θα σου ανοίξουν την όρεξη.

Από το πλούσιο μενού του, σου προτείνουμε για αρχή φέτα μελένια, κολοκυθοκεφτέδες, παστουρμαδοπιτάκια, σαλάτα Σμυρναίικο με ντομάτα, μαρούλι, κάσιους, cranberries, αμύγδαλα, ψιλοκομμένο κοτόπουλο και σως βαλσάμικο και για κυρίως, οπωσδήποτε τα λαχταριστά του παϊδάκια κοτόπουλο στη σχάρα.

Steak Alive

Θέλεις ένα top εστιατόριο για κρέας στην περιοχή του Κορυδαλλού; Είμαστε σίγουροι πως το εστιατόριο Steak Alive, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Στεγάζεται σε μία νεοκλασική μονοκατοικία του 1936, διαθέτοντας στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, λευκά σκαλιστά ταβάνια και ανθρακί τοίχους. Το άψογο σέρβις του και οι πολλές και νόστιμες ελληνικές grill επιλογές του θα σε κάνουν να το αγαπήσεις.

Δοκίμασε ζουμερό rib eye, picanha, δίκιλη μπριζόλα τόμαχοκ, φιλέτο διάφραγμα από τη σχάρα και σαλάτα κοτόπουλο με σπανάκι, τραγανό προσούτο, μανιτάρια, ραπανάκι, βινεγκρέτ καπνιστού μπέικον, γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο με σπανάκι, τυρί ταλαγάνι και αγκινάρα, μπουράτα με φρυγανισμένο ψωμί και χειροποίητο λουκάνικο μοσχάρι Ευβοίας από ορεκτικά.

Verde Papagalo

Το «VERDE PAPAGALO» είναι ένα εστιατόριο στον Κορυδαλλό με προτάσεις που «γαργαλούν» γευστικά τον ουρανίσκο μας. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης, καθώς μετρά 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης. Στεγάζεται σε ένα παλιό σπίτι, ανακαινισμένο με μοντέρνα στοιχεία.

Η αυλή στολισμένη στα πράσινα και η τεράστια φυστικιά στο κέντρο αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του εστιατορίου. Οι σεφ βάζουν την τέχνη και το μεράκι και είναι πάντα έτοιμοι να πραγματοποιήσουν κάθε μικρή ή μεγάλη γευστική μας απαίτηση. Το προσωπικό είναι γρήγορο, χαμογελαστό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει.

Το εστιατόριο φημίζεται για τις ιδιαίτερες GRILL γεύσεις αντιστρόφως ανάλογες με τις πολύ χαμηλές τιμές. Διαθέτει ακόμη ποικιλία από δροσερές σαλάτες, ορεκτικά, burger και γλυκά.


Μalt Fine Dining & Spirits

Το Malt στην Πλατεία Ελευθερίας & Αγίου Γεωργίου είναι ένα εκλεκτό μαγαζί που δεν υπήρχε έως τώρα στην καρδιά του Κορυδαλλού. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα είναι ο ιδανικός συνδυασμός κομψής διακόσμησης, ξεχωριστών γεύσεων, ακαταμάχητων cocktail και ζωντανής jazz μουσικής, pop-rock μουσικής.


Τα φαγητά που προσφέρει αρκούν ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα· πολύχρωμες σαλάτες, μακαρονάδες, burgers, θαλασσινά, pancakes όλα σερβιρισμένα με δεξιοτεχνία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους θαμώνες. Το sushi ωστόσο έχει την τιμητική του. Οι λάτρεις του γνωστού ιαπωνικού εδέσματος δε θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το εστιατόριο.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share