Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παραλία Βαρνάβα: 3 απολαυστικά ταβερνάκια για όλη την οικογένεια

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

22 Ιουνίου 2020 07:45
Παραλία Βαρνάβα: 3 απολαυστικά ταβερνάκια για όλη την οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι καλύτερο από το να κάνετε τις βουτιές σας και το φαγητό να ετοιμάζεται για εσάς. Στα παρακάτω 3 ταβερνάκια μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι οικογένειες με παιδιά. To Athensmagazine.gr σας προτείνει!

Το Σκάλωμα

Η ψαροταβέρνα το Σκάλωμα από το 1965 συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη δροσιά της θάλασσας με τα φρεσκότερα και πιο νόστιμα προϊόντα της. Από την τράτα στην κουζίνα και αμέσως μετά στο πιάτο σας ψάρια και θαλασσινά, ορεκτικά και μεζέδες για ούζο, σαλάτες και συνοδευτικά σας περιμένουν μετά το μπάνιο σας. Εδώ ετοιμάζουν την παραγγελία σας όσο εσείς δροσίζεστε στα πεντακάθαρα νερά της παραλία.

Μπάρμπα Θανάσης

Ακούμε πολλές φορές για μια παραθαλάσσια ταβέρνα “πάνω στο κύμα” αλλά αυτό δεν είναι πάντα ακριβές. Εδώ όμως ισχύει ακριβώς αυτό. Στον Μπαρμπα Θανάση θα βρείτε πολλές επιλογές τόσο από κρεατικά, όσο και από ψάρια και θαλασσινά.

Μην χάσετε τις περίφημες σαρδέλλες και τα καλαμαράκια με τη συνοδεία μιας χορταστικής φρεσκοκομένης σαλάτας. Για τους κρεατοφάγους υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις καταπληκτικές “αληθινές” πατάτες μας. Το κρασί πιστεύουμε πως θα σας ενθουσιάσει. Κάντε το μπάνιο σας και ελάτε να σας περιποιηθούμε. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δροσιστείτε πλατσουρίζοντας στα καθαρά νερά σε ένα ενδεχόμενο διάλειμμα του γεύματός σας.

Άσπρο Μπλε

Το Άσπρο Μπλε είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα που προσφέρει προσεγμένο φαγητό ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Η απλότητα στο μεγαλείο της καθώς πολλές φορές τα απλά είναι τα καλύτερα και εδώ αυτό ισχύει περίτρανα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share