Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πόρτο Γερμενό: Οι 5 απόλυτοι προορισμοί για καλό φαγητό

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

28 Ιουνίου 2020 11:57
Πόρτο Γερμενό: Οι 5 απόλυτοι προορισμοί για καλό φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοκαιράκι, θάλασσα βουτιές και μονοήμερες εκδρομές, αυτό επιζητάμε όλοι για ένα ανέμελο σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα. Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί που προσφέρουν ηρεμία, καλό φαγητό και καθαρές παραλίες για εσένα και την οικογένεια ή τους φίλους σου. Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς,μόλις 45-60 λεπτά μακριά από την Αθήνα, είναι και το Πόρτο Γερμενό. Εμείς λοιπόν σου έχουμε τους 5 απόλυτους προορισμούς για να φας, να πιεις και να περάσεις καλά.

Το καΐκι του Μιχάλη

Το καΐκι του Μιχάλη βρίσκεται στη νότια πλευρά του Πόρτο Γερμενού, σε μία ήσυχη τοποθεσία, με φυσικό ίσκιο δίπλα στο κύμα. Άψογο service, φιλική εξυπηρέτηση, καλές τιμές αλλά πάνω από όλα καταπληκτικό φαγητό. Αν είστε λάτρεις των θαλασσινών είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Ιδανική για οικογένειες.

Η Αύρα

Οικογενειακή ταβέρνα δίπλα στην θάλασσα με παράδοση από το 1946. Μετά το μπάνιο σας εδώ μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, ποικιλία θαλασσινών, ουζομεζέδες, κρεατικά και νόστιμα ορεκτικά, στην ουσία καλό και ποιοτικό φαγητό. Ζεστή ατμόσφαιρα και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Μαραμπού

Το Μαραμπού είναι μία αυθεντική ψαροταβέρνα πάνω στη θάλασσα με θέα όλο το Πόρτο Γερμενό. Αν θες να φας φρέσκο ψάρι εδώ είναι ο προορισμός σου. Στο Μαραμπού εκτός από το παραδοσιακό φαγητό θα βρεις και αρκετές πειραγμένες συνταγές που θα σε εντυπωσιάσουν.

Ακρωτήρι

Στον πεζόδρομο του Πόρτο Γερμενό βρίσκεται η ταβέρνα Ακρωτήρι με το μοναδικό σπιτικό φαγητό. Εδώ φημίζονται τα μαγειρευτά τους φαγητά αλλά βέβαια από το μενού δεν λείπουν τα φρέσκα ψάρια και τα κρεατικά. Καλό και ποιοτικό φαγητό δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις;

Μaestro-Pizza-Grill

Αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό μετά το μπάνιο σας στο Πόρτο Γερμενό το Maestro είναι μια επιλογή που θα σας ενθουσιάσει. Με θέα την θάλασσα εδώ μπορείτε να απολαύσετε, ζεστές φρεσκοψημένες πίτσες και ζουμερά ψητά της ώρας σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Το Maestro διαθέτει και ξαπλώστρες στην παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share