Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Esplanade θα γίνει και πάλι το στέκι μας

Το θρυλικό μαγαζί της Βάρκιζας άνοιξε και πάλι τις πύλες του δίνοντας συνέχεια στην ιστορία χρόνων

15 Μαρτίου 2020 08:22
Το Esplanade θα γίνει και πάλι το στέκι μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Esplanade άνοιξε ξανά τις πύλες του! Πλήρως ανανεωμένο και με μοντέρνο ύφος το θρυλικό μαγαζί της Βάρκιζας φιλοδοξεί να δώσει πνοή... θαλασσινού αέρα στο καλοκαίρι μας, αλλά και να ζεστάνει τον χειμώνα μας!

Το νέο Esplanade αποτελεί ένα φρέσκο και προσεγμένο all day bar που υποδέχεται τους πελάτες του από νωρίς το πρωί, σερβίροντας εκλεκτό καφέ και νόστιμο πρωινό, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Οι εκρηκτικής νοστιμιάς δημιουργίες του σεφ Διονύση Παπανικολάου υπόσχονται να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Παράλληλα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από τη μεγάλη λίστα τόσο απλών και όσο και premium ποτών, ενώ διαθέτει και πλούσια λίστα από ετικέτες κρασιού! Τα cocktails του αποτελούν ένα από τα highlights του προσεγμένου all day bar που είναι και το ιδανικό σημείο για το after work drink στα Νότια Προάστια. Στον κατάλογο με τα signature cocktails του υπάρχουν συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, ενώ σερβίρονται και όλα τα classics για εκείνους που... φοβούνται τις αλλαγές.

Κι αν όμως θες απλά καφέ ή φαγητό για το σπίτι ή τη δουλειά σου; Πάλι επιλέγεις Esplanade! Στο ανανεωμένο μαγαζί έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος για take away καφέ, ροφήματα και φαγητά, ενώ έχουν τοποθετηθεί και ειδικά stands για εκείνους που θέλουν να τσιμπήσουν κάτι στα γρήγορα! Αυτό σημαίνει ότι αποτελεί και κορυφαίο σημείο για φαγητό μετά τις εξόδους, αφού ανοίγει το take away από τις πρώτες πρωινές ώρες!

Facebook: https://www.facebook.com/Esplanade-Seaside-100939408166491/

Ιnstagram:https://www.instagram.com/esplanade_seaside/?fbclid=IwAR2R8iqBtWIQJ69BY6jIcE9lgtfCNwXUo0H_FqHQ9iJbLY9eJCuf15j5cPw

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share