Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Merry Christmas and a Happy New Year at Frankie!

Τέλειο μενού!

29 Δεκεμβρίου 2019 10:30
Merry Christmas and a Happy New Year at Frankie!

Το νεότερο εστιατόριο του ομίλου nice n easy “Frankie” στην Νέα Ερυθραία, υποδέχεται τις γιορτές στο πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 125, (πρώην Ergon) ενώ το πρώτο και πολύ αγαπημένο “Frankie” στο Κολωνάκι, με το άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον, το ρουστίκ ξυλόφουρνο και την ανοιχτή κουζίνα, δημιουργεί μια θερμή και οικεία ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς ταιριάζει στην πιο λαμπερή εποχή του χρόνου.

Τα γιορτινά μενού που ετοίμασε ο executive chef του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης σε συνεργασία με τον chef των εστιατορίων Παναγιώτη Μωυσή, αντανακλούν τον κοσμοπολιτισμό της ιταλικής κουζίνας και ενσωματώνουν γοητευτικά την πολυτέλεια που αναζητάμε αυτές τις μέρες.

Μια πρώτη αίσθηση για τις εμπνευσμένες δημιουργίες των δύο chefs, δίνουν τα πιάτα “Ραβιόλι με πορτσίνι, φρέσκια τρούφα και σάλτσα από κόκκινο κρασί”, “Φιλέτο μαύρου χοίρου με πουρέ σελινόριζας και καραμελωμένα μήλα” “Σούπα βελουτέ από σπαράγγια με τραγανή πανσέτα και κριτσίνι με πούδρα αυγοτάραχου”, “Τορτελόνι με φουαγκρά, πορτσίνι και σάλτσα βιολογικής αρώνιας.

Ακολουθώντας πιστά τη sustainable φιλοσοφία του ομίλου, τα μενού αξιοποιούν μια σειρά από εξαιρετικής ποιότητας φρέσκες βιολογικές και παραδοσιακές πρώτες ύλες. Τα ρεβεγιόν θα πλαισιώνονται με ζωντανή μουσική με jazz και Christmas swings επιλογές.

Frankie Farm-to-table italian bistro
Σκουφά 42, Κολωνάκι τηλ: 210 364 7052 e-mail: [email protected]
Χ. Τρικούπη 125, Ν. Ερυθραία, τηλ: 210 800 3851 e-mail: [email protected]

Frankie Κολωνάκι

Christmas Eve Menu
50€ / άτομο

New Year’s Eve Menu
55€ / άτομο

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share