Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αστερίας: Γεύσεις από θάλασσα στο… Περιστέρι!

Εσείς ακόμα να το επισκεφτείτε;

8 Νοεμβρίου 2019 10:38
Αστερίας: Γεύσεις από θάλασσα στο… Περιστέρι!

Δίπλα στην πασίγνωστη πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι, ο “Αστερίας” είναι ο νέος χώρος, που σας φέρνει κοντά στην πραγματική γεύση της θάλασσας...

Με την επιμέλεια και συνεχή επίβλεψη του executive chef, Γιάννη Στανίτσα και της γαστρονομικής του ομάδας με chef τον Χρήστο Καρακώστα, ο “Αστερίας” δημιουργήθηκε για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και όστρακα αλλά και δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά και ψάρι,προσεγμένα τόσο στη γεύση όσο και στο art de la table. Εδώ θα δοκιμάσεις γεύσεις που θα τις αναζητήσεις ξανά και ξανά.

Ήδη έχουν ξεχωρίσει στην προτίμηση του κοινού, “Γουβαρλάκια Γαρίδας με μολόχα, καυκαλίθρες και σάλτσα μοσχολέμονου” “Ροφός με παραδοσιακό ξινό τραχανά”, “Πεσκανδρίτσα ποσέ με πουρέ παστινάκι/ρίζας μαϊντανού και σάλτσα αμπελόφυλλο”. Για τους λάτρεις του Raw Food το ταρταρ και καρπάτσιο σερβίρονται με επιλογή από 7 διαφορετικές συνοδευτικές σάλτσες και μαρινάδες!

Φυσικά δεν λείπουν και τα πιάτα για τη…μέση όπως λέμε εμείς οι Έλληνες.Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, «παστουρμά μπακαλιάρου», "Μπάτσος πρόβειο τυρί ΠΟΠ σαγανάκι», κεφτέδες χταποδιού και άλλα, ενώ το πιάτο ημέρας είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο για να δοκιμάσει κανείς!

Την διεύθυνση του εστιατορίου έχει αναλάβει ο εξειδικευμένος σε θέματα κρασιού-αποσταγμάτων και συνδυασμών γεύσεων restaurant manager Δημήτρης Σπυρόπουλος. Ούζο, τσίπουρο, εμφιαλωμένα κρασιά και αφρώδη καθώς και παλαιωμένα αποστάγματα, συνοδεύουν τις γευστικές επιλογές σας.

Το εστιατόριο διαθέτει ανοιχτή κουζίνα ενώ τα άνετα τραπεζο- καθίσματα,αλλά και το μοναστηριακό του τραπέζι για μεγάλες παρέες σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Ο χώρος είναι ενιαίος και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων, με τη διακόσμηση να αποπνέει ηρεμία.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης επαγγελματικών γευμάτων με μενού, ενώ διαθέτει και 2 ξεχωριστές αίθουσες με οθόνη και projector. Ο “Αστερίας”είναι κατάλληλος για γεύμα ή για δείπνο έως αργά,ειδικά για εσάς που έχετε γαστρονομικές γευστικές ανησυχίες, είτε για επαγγελματική κουβέντα είτε για μια χαλαρή έξοδο!

Asterias-γεύσεις από θάλασσα
Seafood Experience

ωραριο λειτουργίας 13.00 έως 00.00
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80,
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ 121 33

Τ. 210.57.22.688 , email: [email protected]

fb: asteriasperisteri

inst: asterias_seafood

www.asterias-restaurant.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share