Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

AUVERGNE CAFÉ: Το μαγαζί στην παλιά πόλη της Ρόδου με το εκπληκτικό φαγητό και κρασί!

Και τέλεια brunch!

9 Σεπτεμβρίου 2019 14:59
AUVERGNE CAFÉ: Το μαγαζί στην παλιά πόλη της Ρόδου με το εκπληκτικό φαγητό και κρασί!

Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, λίγα µέτρα από την παγκοσµίου φήµης οδό των Ιπποτών, στο Κατάλυµα της Ωβέρνης (1507 µ.χ.), στεγάζεται το ατµοσφαιρικό AUVERGNE CAFÉ.

Περιτριγυρισµένο από τα µεσαιωνικά τείχη, κάτω από ένα γιγάντιο φίκο, σε ένα επικό σκηνικό σας προσκαλεί να ζήσετε µια εµπειρία για όλες τις αισθήσεις! Η απαράµιλλη αρχιτεκτονική του κτίσµατος ζωντανεύει εικόνες µεσαίωνα και αναγέννησης.

Το µενού επιµελείται ο chef Σπύρος Δόσης, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα πάνω σε fusion µεσογειακό καµβά, µε επιλογές brunch, µεσηµεριανού και δείπνου. Ο sommelier Δηµήτρης Δανελλάκης επιλέγει κρασιά από τον παγκόσµιο αµπελώνα, στην αντιπροσωπευτικότερη λίστα του νησιού!

Τα βράδια τελειώνουν αργά µε cocktail από αγνές ύλες και premium συλλογή αποσταγµάτων. Όλα υπό τη µελωδία ζωντανής µουσικής µε διαφορετικά σχήµατα κάθε βράδυ.

Ανοικτά καθηµερινά από τις 09:00-02:00.

Πλ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη, Τ. +30 22410 76100, www.auvergnecafe.gr
Auvergne Ωβερνη Cafe

Κι αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αποκτήστε τον πλήρη οδηγό μας, Gold book of Rhodes, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λιμανάκι: Το εστιατόριο με την μοναδική θέα στο Αιγαίο!

Δείτε περισσότερα μαγαζιά στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share