Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ κλείνει 5 χρόνια και θέλει να το γιορτάσει μαζί μας!

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

23 Αυγούστου 2019 12:27
Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ κλείνει 5 χρόνια και θέλει να το γιορτάσει μαζί μας!

Πέντε χρόνια παρουσίας, 5 χρόνια επιτυχίας, 5 χρόνια που έχει γίνει η πιο γλυκιά καθημερινότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όποτε και αν περάσεις τα τραπεζάκια του είναι γεμάτα με ντόπιους και τουρίστες που απολαμβάνουν τα πιο φρέσκα και λαχταριστά γλυκά της πόλης!

Με αφορμή τα πέμπτα λοιπόν γενέθλια του "Σερμπετόσπιτου" κάναμε μια αναδρομή με τους λόγους εκείνους που το έφτασαν και το διατηρούν στην κορυφή των γλυκοπωλείων της πόλης!

1. Σε όλα τα πράγματα στη ζωή και στη δουλειά τον πρώτο λόγο έχουν οι άνθρωποι. Έτσι και εδώ... οι ...σερµπετοσπιτονοικοκύρηδες, Νάνσυ και Σεραφείµ, εμπνεύστηκαν το καινοτόμο concept και το υλοποίησαν με πολύ αγάπη και μεράκι ώσπου έφτασε να γίνει success story! Οι ίδιοι και η ομάδα τους υποδέχονται καθημερινά τους επισκέπτες τους µε τα πιο γλυκά χαµόγελα και τις πιο γλυκές επιλογές! Οι δηµιουργίες αυτές που ετοιµάζονται µε αγνά υλικά από old fashion συνταγές µε µοντέρνες πινελιές αλλά και η «µαθητεία» µε άριστα της Νάνσυ δίπλα στην πολίτισσα γιαγιά της, είναι το σήμα κατατεθέν του Σερμπετόσπιτου!

2. Τι να πρωτοπεί κανείς για τις γεύσεις του... Πάρα πολλές, εξαιρετικές και µοναδικές! Το... ζαχαρένιο αυτό σηµείο στου Ψυρρή, σεβίρει υπέροχα γλυκίσµατα που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ζουµερές σοκολατόπιτες, κολασµένες φραουλόπιτες, ανατολίτικα καζάν ντιπί, σιροπιαστά, µαστιχωτές κρέµες και σερµπέτια βρήκαν το στέκι τους στο πιο γλυκό γλυκοπωλείο! Άλλωστε το κάθε γλυκό "κρύβει" πίσω του και μια ιστορία, όπως η µπισκοτόπιτα µε κρόκο Κοζάνης ή αλλιώς το «γαµογλυκό».

3. Το αποτέλεσμα είναι αυτές οι γεύσεις να έχουν γίνει ανάρπαστες και αυτό αποδεικνύεται από τα εκατοντάδες γλυκά που σερβίρονται καθηµερινά. Οι δίσκοι είναι πάντα... δραστήριοι και φορτωµένοι µε όλων των λογιών τα γλυκά καλούδια για τα οποία ανυπομονούν οι θαμώνες.

4. Οι χιλιάδες φίλοι και επισκέπτες του Σερµπετόσπιτου που διαρκώς πολλαπλασιάζονται Καθηµερινά, χειµώνα και καλοκαίρι, τα τραπεζάκια στη συµβολή των οδών Πλατεία Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, δε µένουν ποτέ άδεια!

5. Ο εκπληκτικός χώρος αλλά και το location! Το αγαπημένο γλυκοπωλείο, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο γραφικό Ψυρρή, σε έναν χώρο περιποιημένο, φωτεινό και μεγάλο με πολλά εξωτερικά τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share