Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Just Made 33: Ένα στέκι που προσφέρει εκλεκτές γεύσεις!

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

6 Αυγούστου 2019 09:02
Just Made 33: Ένα στέκι που προσφέρει εκλεκτές γεύσεις!

Συγκρατείστε τον αριθμό 33 και στη συνέχεια φανταστείτε ένα στέκι που προσφέρει εκλεκτές γεύσεις, άρτια εξυπηρέτηση, χώρο για χαλάρωση και θα έχετε το Just Made 33!

Στον ολοζώντανο πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας, στέκει από την άνοιξη του 2015 το εν λόγω all day restaurant που ξεχωρίζει για περισσότερους από...τριάντα τρεις λόγους!

Στον άρτια βιομηχανικό χώρο σε ένα κτίριο που ήταν η θερινή κατοικία του Όθωνα, τα τραπεζάκια εντός και εκτός γεμίζουν με κόσμο που έχει ό,τι ποθεί: από μυρωδάτο καφέ – όχι τυχαία το Just διακρίθηκε παγκοσμίως στο επίπεδο του καφέ-, μέχρι brunch και all day food. Ναι, εδώ είναι ο ναός του... μπράντσινγ με signature γεύσεις όπως αυγά μπένεντικτ σε ποικίλους συνδυασμούς, pancakes με απίθανα toppings, τάρτες (δοκιμάστε με μπρόκολο και ανθότυρο), πιάτα που απογειώνουν το ποιοτικό street food όπως λιγκουίνι με κοτόπουλο, μπέικον, ουίσκι και κρέμα γάλακτος, και μπέργκερ με 100% μοσχαρίσιο κιμά.

Τυχαίο που το μενού επιμελείται ο διάσημος σεφ Ανδρέας Λαγός; Όχι! Μη λησμονήσετε τη λίστα με τα χειροποίητα γλυκά, εκεί θα δείτε μηλόπιτες, σουφλέ σοκολάτας ή τάρτες και τη wine list με πάνω από 30 ετικέτες εκλεκτού οίνου.

Καθημερινά 08:00-00:00

Ευαγγελιστρίας 33, Τ. 215 5258062, Facebook: justmade33, http://www.justmade33.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share