Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο Red Hot Chili Burger οι Κερκυράιοι απολαμβάνουν τα πιο νόστιμα burgers!

Θα το λατρέψετε!

8 Απριλίου 2019 16:12
Στο Red Hot Chili Burger οι Κερκυράιοι απολαμβάνουν τα πιο νόστιμα burgers!

Το αυθεντικό burger house της Κέρκυρας ακούει στο όνομα Red Hot Chili Burger και μας συστήθηκε 5 χρόνια πριν, αλλάζοντας τα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της πόλης.

Ο εμπνευστής

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του, Νικόλας Κωνστάντης, με χρόνια εμπειρία στον χώρο του food & beverage σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να στεγάσει το γευστικότατο, μονοθεματικό του project σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι όλα, από την αισθητική του χώρου έως τις... ονομασίες των burgers, τα έχει επιμεληθεί ο ίδιος!

Ο χώρος

Σε ένα γραφικό σοκάκι, στην Εβραϊκή συνοικία της Παλιάς πόλης του νησιού, το Red Hot Chili Burger στεγάζεται σε ένα κομμάτι μιας παλιάς εκκλησία, όπως μαρτυρά και το καμπαναριό που παραμένει άθικτο! Ο καλαίσθητος και μοντέρνος χώρος του ανακαινίστηκε σε πλήρη αρμονία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τόσο του κτηρίου όσο και της τοποθεσίας.

Extra tip: Αξίζει να σημειωθεί η οικολογική ευαισθησία και η φροντίδα για το περιβάλλον του ιδιοκτήτη, καθώς στο κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες συσκευασίες! Επιπλέον, είναι pet-friendly, ώστε να μην αποχωρίζεστε το κατοικίδιό σας!

Aγίας Σοφίας 12Α, Τ. 26610 22210

FB: redhotchiliburger.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share