Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H kinder σοκολάτα ανανεώνει την εικόνα της!

14 Μαρτίου 2019 11:00
H kinder σοκολάτα ανανεώνει την εικόνα της!

Η Kinder Σοκολάτα με νέο πρόσωπο προβάλει την χαρά, τόλμη και εξυπνάδα των σημερινών παιδιών. Η νέα εικόνα της θα προβάλλεται σε πάνω από 500 εκατομμύρια συσκευασίες παγκοσμίως, με το νέο της πρόσωπο να γίνεται διάσημο σε πάνω από 60 χώρες.

Η νέα εικόνα της Kinder Σοκολάτας παραμένει πιστή στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει τη νέα εικόνα των σημερινών παιδιών. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Kinder Σοκολάτα έχει συνδεθεί με την εμπιστοσύνη και την ποιότητα, δύο χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διατηρεί η νέα της εικόνα προσδίδοντας επιπλέον μια νέα μοντέρνα εμφάνιση και αισθητική.

Η Kinder Σοκολάτα διεξήγαγε μελέτη όπου συμμετείχαν 6.800 καταναλωτές από έξι χώρες για να επιλέξει τη νέα εικόνα της. Η έρευνα αποκάλυψε τρόπους με τους οποίους η μάρκα μπορεί να αντιπροσωπεύει τα σημερινά παιδιά με πιο σύγχρονο τρόπο μέσα από απλά και παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, στα παιδιά σήμερα αρέσει η τόλμη τους να αντικατοπτρίζεται, καθώς αυτό τα βοηθά να εξελιχθούν. Αυτή η ανακάλυψη αποτέλεσε το βασικό κίνητρο για την αλλαγή και διαμόρφωση της νέας εικόνας της Kinder Σοκολάτας.

Το επόμενο στάδιο ήταν να εξασφαλιστεί πως η αναζήτηση της εμπειρίας και η χαρά του παιχνιδιού βρίσκονται στο επίκεντρο της Kinder Σοκολάτας. Μιας και το παιχνίδι είναι μια θεμελιώδης πτυχή της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης των παιδιών, η Kinder αποφάσισε να το προβάλει μέσω της νέας της εικόνας διατηρώντας ταυτόχρονα τα αναγνωρίσιμα και διαχρονικά στοιχεία της, όπως το ποτήρι με το γάλα.

Η νέα εικόνα, συμβαδίζει με το ήθος της εταιρείας που γιορτάζει τις μικρές παιχνιδιάρικες στιγμές που έχουν μεγάλη επίδραση στη χαρούμενη ανάπτυξη των παιδιών.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share