Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο είδος σοκολάτας ήρθε στην Ελλάδα και εξαντλήθηκε!

Έφτασε η νέα Kit Kat Ruby!

21 Νοεμβρίου 2018 17:52
Νέο είδος σοκολάτας ήρθε στην Ελλάδα και εξαντλήθηκε!

H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην ελληνική αγορά για να μας προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

Η Nestlé, μια εταιρεία με παράδοση τόσο στη σοκολάτα όσο και στην καινοτομία, δημιούργησε τη νέα KitKat Ruby, φτιαγμένη από Ruby κόκκους κακάο.

Η σοκολάτα Ruby έρχεται να συμπληρώσει τα τρία είδη σοκολάτας που ήδη γνωρίζουμε: τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στη σοκολάτα τα τελευταία 80 χρόνια μετά την ανακάλυψη της λευκής σοκολάτας το 1930 από την Nestlé.

Αυτό που κάνει τη σοκολάτα Ruby τόσο μοναδική είναι η έντονη φρουτώδης γεύση της, που είναι φυσική και δεν προέρχεται από προσθήκη αρώματος ή χρώματος, αλλά μόνο από το φυσικό καρπό κακάο Ruby, στον οποίο οφείλει και το υπέροχο ροζ χρώμα της.

Σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα το 2018, η KitKat Ruby κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, με τη νέα σοκολάτα να γίνεται sold out σε διάστημα 30 λεπτών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στη Κυπαρισσία: Ποια η κατάσταση του οδηγού του βαν που συγκρούστηκαν οι 15χρονοι;

Πλέον, το πιο απρόσμενο διάλειμμα προσφέρεται από την KitKat Ruby και στο ελληνικό κοινό, που έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις που πρώτη η εταιρεία Nestlé αποφάσισε να δημιουργήσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share