Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Green Rose Beer-Restaurant σας προσκαλεί κάθε Τρίτη να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό...

Drink From The Can, Every Tuesday...!

9 Ιουλίου 2018 18:30
Το Green Rose Beer-Restaurant σας προσκαλεί κάθε Τρίτη να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό...

Drink from the can, παρέα με 2 μεγάλες ζυθοποιϊες με έντονο χαρακτήρα, πρωτοποριακές ετικέτες, έκρηξη αρωμάτων και ..στυλ..!!
Jack Hammer, Dead Pony, Elvis Juice & Hazy Jane από Brewdog..!!
Arrogant Bastard, Go To IPA, Tangerine Express & Ripper από Stone..!

Drink from the can..? Why??
Λοιπόν ...

Ας ξεκινήσουμε να πούμε ότι όλη αυτή η μόδα ξεκίνησε από την Αμερική η γενέτειρα του Marketing δεν θα μπορούσε να μην δώσει βάση στο πρώτο πράγμα που ερχομαστέ σε οπτική επαφή.(Βλέπωντας μας έρχεται η όρεξη)

Τι σημαίνει αυτο?
Εντυπωσιακά Λογότυπα - Επιθετικές και ιδιαίτερες ετικέτες

Το είδες?Το πήρες!

Aφού έχουμε πεισθει και έχουμε αποφασίσει να πάρουμε το Αμερικάνικο εντυπωσιακό trend κουτάκι.Έχουμε κάνει το σημαντικότερο βήμα…..

Το τώρινο αλουμινένιο κουτάκι είναι υλικό με διάφορες επιστρώσεις η μία πάνω από την άλλη. Μία επίστρωση από όλες αυτές είναι και ένα πολυμερές με βάση το νερό που εξαλείφει τον κίνδυνο να περάσει κάτι μεταλλικό στη μπίρα.
Με λίγα λόγια δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε γέυση μετάλλου στον ουρανίσκου μας....

Άλλο επίσης πολύ θετικό είναι ότι τα κουτάκια σε σχέση με τα μπουκάλια προστατεύονται πολύ καλύτερα από τον ήλιο, γιατί όπως ξέρουμε ένα από τα βασικά συστατικά της Craft μπίρας είναι ο φωτοευαισθητός Λυκίσκος..

Το δοκίμασες?Το ξαναπήρες!

Τελευταίο και σημαντικότερο, ειδικά στις ημέρες μας είναι το οικονομικό κομμάτι της Craft μπίρας.Με βεβαιότητα ότι όλες αυτές οι γέυσεις που έρχονται απόλα τα μέρη της γης έαν τις βρισκαμε σε μπουκάλι θα ήταν πολύ πιο δυσκολά τα πράγματα.
Οπότε και αυτό προστίθεται στα πολλά θετικά..

& Το Ξαναπήρες!

Υ.Γ: Το αρνητικό είναι μόνο ένα(εκτός από τον ήχο όταν το ανοίγουμε) είναι η προκαταλειψη που ύπαρχει στο μυαλο μας στην λέξη κουτάκια!Γιατί εάν σας ταξιδεύαμε σε άλλες "Craft χώρες" με βεβαιότητα θα άνοιγε το μυαλό μας!

Υ.Γ 2: & συμβουλή..Ανοίξτε το κουτάκι, πιείτε τις πρώτες γουλιές να νιώσετε την σπιρτάδα straight from the can και μετά να την βάλετε σε ποτήρι ώστε να θαυμάσετε την εμφάνιση και την μυρωδιά της..! :)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share