Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ελληνικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη που συχνάζουν όλοι οι σταρ (Photos)

Ποιο είναι;

26 Νοεμβρίου 2018 22:57
Το ελληνικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη που συχνάζουν όλοι οι σταρ (Photos)

Υπάρχουν πάνω από 8 εκατομμύρια κάτοικοι στη Νέα Υόρκη και τα εστιατόρια της πόλης αυξάνονται και πληθύνονται.

Όπως ξέρει κάποιος που έχει ζήσει εκεί ή έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, είναι αδύνατο να κάνει όλα όσα προσφέρει η πόλη κατά τη διάρκεια ενός, μόνο ταξιδιού.

Φυσικά, αν ο στόχος σας είναι να δείτε και κάποιον διάσημο όσο βρίσκεστε στην πόλη, τότε μπορούμε να περιορίσουμε λίγο τις επιλογές σας!

Υπάρχουν άπειρες διασημότητες που αποκαλούν την Νέα Υόρκη, το «σπίτι» τους όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κέιτι Χολμς. Για να μην αναφέρουμε τις πολλές παραγωγές που κινηματογραφούνται στην Νέα Υόρκη και τα αμέτρητα μεγάλα γεγονότα κάθε χρόνο (όπως για παράδειγμα η Εβδομάδα Μόδας). Έτσι, υπάρχουν πάντα διάσημοι αστέρες που επισκέπτονται την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Εάν ελπίζετε για παράδειγμα να δείτε τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τη σύζυγό του ή κάποιο άλλο διάσημο αστέρι, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε ένα από τα παρακάτω εστιατόρια. Απλά θυμηθείτε να είστε χαλαροί – αν τους πετύχετε – γιατί κι αυτοί ένα πιάτο φαγητό θέλουν να φάνε.

Patsy’s

Περιοχή: Upper West Side

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Από το 1944, το Patsy’s εχει γίνει γνωστό γιατί σερβίρει αυθεντικό, οικογενειακό σπιτικό ιταλικό φαγητό που θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το εστιατόριο αυτό δεν είναι μόνο στέκι διασημοτήτων αλλά και μια υποχρεωτική στάση για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο από τότε που ο Φρανκ Σινάτρα δήλωσε πως είναι το αγαπημένο του μέρος στη Νέα Υόρκη.

Τι να παραγγείλετε: Rollatine μελιτζάνας, μύδια μαρινάρα και γαρίδες

Ποιον να αναζητήσετε: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζένιφερ Λόπεζ και Όπρα Γουίνφρι είναι μερικές από τις διασημότητες που το επισκέπτονται συχνά

Legasea

Περιοχή: Midtown West

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Το εστιατόριο Legasea, που βρίσκεται ενός του νέου ξενοδοχείου Moxy στην Times Square, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σερβίροντας θαλασσινά και μια φρέσκια πινελιά με βιώσιμα πιάτα στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Τι να παραγγείλετε: πικάντικα καβούρια Beignets, τηγανιτό κοτόπουλοΠοιον να αναζητήσετε: Νικ Τζόνας, Μάικλ Τζόρνταν και Σερένα Γουίλιαμς

Avra Madison

Περιοχή: Upper East Side

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Με ορισμένες ενθουσιώδεις κριτικές στο διαδίκτυο που αναφέρουν πως το Avra είναι Το ελληνικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σπεύδουν όλοι σε αυτό. Στο Avra θα πάρετε ένα συνδυασμό από εκπληκτικό φαγητό και μια ατμόσφαιρα τόσο οικεία και φιλόξενη.

Τι να παραγγείλετε: ψητό χταπόδι, chips Avra

Ποιον να αναζητήσετε: Τζόαν Χιλ, Νικόλ Ρίτσι, Σίντι Κρόφορντ

Περιοχή: West Village
Τι πρέπει να γνωρίζετε: Δεν γίνεται να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη χωρίς να δοκιμάσετε ένα κομμάτι αυθεντικής πίτσας της Νέας Υόρκης. Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε, πρέπει να επισκεφθείτε το Rossopomodoro. Παρόλο που το μενού είναι μικρό, θα σας ενθουσιάσουν όλα τα πιάτα!

Τι να παραγγείλετε: Margherita Verace Pizza, Spaghettone Cacio e Pepe
Ποιον να αναζητήσετε: Άντι Κοέν, Τζον Στάμος

Ocean Prime New York

Περιοχή: Midtown West

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Αν ψάχνετε για ένα steakhouse στη Νέα Υόρκη- όπου μπορεί να πέσετε επάνω σε κάποιον διάσημο – μην ψάχνετε άλλο. Αυτό είναι το Ocean Prime. Το διάσημο μενού του εστιατορίου είναι το αγαπημένο των διασημοτήτων εδώ και χρόνια. Αν το επισκεφθείτε, θα καταλάβετε το γιατί.
Τι να παραγγείλετε: Smoked Gouda Tater Tots, Ahi Tuna Rossini
Ποιον να αναζητήσετε: Ice -T και Κοκό και T.I.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share