Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μαγαζί στην Νέα Ερυθραία που αποτελεί εδώ και 12 χρόνια το «λιμάνι» των Βορείων Προαστίων!

4 Μαρτίου 2018 10:49
Το μαγαζί στην Νέα Ερυθραία που αποτελεί εδώ και 12 χρόνια το «λιμάνι» των Βορείων Προαστίων!

Εδώ και 12 χρόνια, είναι το «λιµάνι» των βορείων προαστίων, ένα από τα καλύτερα value for money εστιατόρια µε όνοµα που παραπέµπει στο θαλασσινό του µενού και πιάτα που φηµίζονται για τη φρεσκάδα και την εξαιρετική ποιότητά τους.

Η new age ταβέρνα µε τα λευκά τραπέζια και το... νησιώτικο στυλ είναι το καλύτερο σκηνικό για τη γευστική πανδαισία που θα ακολουθήσει µόλις παραγγείλετε! Εσείς κάντε την πρώτη κίνηση παραγγέλλοντας ένα από τα ορεκτικά του για να σας ανοίξει... η όρεξη, όπως ταραµοσαλάτα, τυροκαυτερή, σαγανάκι και χόρτα και συνεχίστε στο κυρίως επιλέγοντας από την ποικιλία των φρέσκων ψαριών όπως σφυρίδα, συναγρίδα, τσιπούρες και πολλά άλλα.

Εκτός από το ότι καθηµερινά έχει µόνο φρέσκα ψάρια και όστρακα (στην κυριολεξία δηλαδή ό,τι φέρει ο ψαράς), διαθέτει ένα από τα καλύτερα σέρβις που έχετε δει, µε το προσωπικό του να σας προσέχει... σαν τα µάτια του και να σας βοηθάει στις επιλογές σας. Αυτό είναι και το «στοίχηµα» των ιδιοκτητών, του Κωνσταντίνου Τζούµπα και του Χρήστου Γκότσαρη, να µπορούν να προσφέρουν νόστιµα, ποιοτικά φαγητά µε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Δευτ.-Παρ. 18:00 - όσο πάει, Σάβ.-Κυρ. από τις 12:00.

Must taste
Το νόστιµο κριθαρότο µε θαλασσινά είναι από τα αγαπηµένα πιάτα των φανατικών θαµώνων.

Στην κουζίνα του δηµιουργούνται αυθηµερόν όλα τα πιάτα που θα απολαύσετε το µεσηµέρι ή το βράδυ.

Δορυλαίου 6, Νέα Ερυθραία, Τ. 210 6205319 Κοραλλι,το Λιµανι Των Βορειων Προαστειων

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share