Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Dine Athens έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την υπογραφή της Alpha Bank!

30 Ιανουαρίου 2018 17:15
Το Dine Athens έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την υπογραφή της Alpha Bank!

Ελληνική και δημιουργική, ιταλική ή γαλλική, ethnic ή gourmet, βραβευμένη ή ακόμη και «παρασημοφορημένη». Όποιο είδος κουζίνας και αν είναι το αγαπημένο σας, οι ευκαιρίες να βρεθείτε σε ένα κορυφαίο εστιατόριο που την εκπροσωπεί και να απολαύσετε ένα μενού βγαλμένο από τα γαστριμαργικά όνειρά σας είναι, συνήθως, περιορισμένες.

Μία εβδομάδα το χρόνο όμως ο «παράδεισος» της γεύσης ανοίγει τις πύλες του και γίνεται προσβάσιμος για όλους, μέσω της διοργάνωσης του Dine Athens, η οποία πραγματοποιείται με την υπογραφή της Alpha Bank. Πρόκειται για μία περίοδο όπου δεκάδες εστιατόρια «πρώτης γραμμής» προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της γεύσης να δοκιμάσουν επιλεγμένα πιάτα και μενού σε προνομιακές τιμές.

Μετά, λοιπόν, την επιτυχία των πρώτων 2 διοργανώσεων, με περισσότερους από 12.500 συμμετέχοντες το 2017 στα γευστικά ταξίδια, το Dine Athens επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση θα «τρέξει» από τη 1 έως και τις 11 Φεβρουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία για μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας. Τα ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων προσφέρονται στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60, ενώ οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank δικαιούνται επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% εάν κάνουν χρήση της κάρτας τους. Παράλληλα, για όσους προτιμούν πιο «ελαφρά» γεύματα, υπάρχει και η δυνατότητα, σε ορισμένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Restaurant Week της Αθήνας, να επιλέξουν lunch menu δύο πιάτων, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30.

Αποκορύφωμα της φετινής διοργάνωσης θα αποτελέσει η παρουσία στην Αθήνα ενός κορυφαίου chef παγκοσμίως, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Πρόκειται για τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Γερμανό chef Thomas Bühner, ο οποίος θα βρεθεί στη Σπονδή για δύο βραδιές (10-11 Φεβρουαρίου) και θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 πιάτων, το οποίο το κοινό προσμένει με μεγάλη… όρεξη. Μάλιστα, ο κ. Bühner έχει βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, ενώ οι τυχεροί που θα γευτούν τα πιάτα του θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν και το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Περαιτέρω, εκτός από τους θιασώτες του καλού φαγητού, υπάρχει και πρόβλεψη για τους λάτρεις του ποιοτικού κρασιού. Ειδικότερα, 20 τυχεροί, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μέσω ραδιοφωνικών διαγωνισμών, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πρωτότυπη βραδιά οινογευσίας σε ένα από τα προγραμματισμένα Wine Masterclasses, που θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Scala Vinoteca στις 2 και 9 Φεβρουαρίου

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη προσπάθεια του Dine Athens έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέσω της διοργάνωσης θα ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μπορούμε».

Όσοι επιθυμούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα εστιατόρια που συμμετέχουν, τις κουζίνες που αυτά εκπροσωπούν και τα μενού ή να πραγματοποιήσουν κράτηση μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.dineathens.gr, ενώ κρατήσεις πραγματοποιούνται και τηλεφωνικά μέσω του e-table στο 211-311-5555.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share