Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Gazi College: Δοκιμάσαμε το νέο μενού και ζήσαμε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!

18 Μαρτίου 2018 13:34
Gazi College: Δοκιμάσαμε το νέο μενού και ζήσαμε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!

Αρκεί να βρεθείς σε οποιοδήποτε από τα τρία Gazi College (Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα) για θα καταλάβεις αμέσως πως οι άνθρωποι πίσω από αυτό το all-day eatery κατάφεραν κάτι μοναδικό: συγκέντρωσαν όλες τις γεύσεις, τις εικόνες και τις μουσικές που μπορούν να σου πάρουν το μυαλό! Γι' αυτό και ο,τιδήποτε άλλο μοιάζει ασήμαντο, όταν βρίσκεσαι στον κόσμο του Gazi College. Εξάλλου, όσοι το προτιμούν πιστά για τις μέρες και τις νύχτες τους, γνωρίζουν καλά ότι ένα πέρασμα από το GaziCollege σημαίνει πάντα... serious business!

Οι executive chefs Μιχάλης Φανερωμένος και Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσαν πρόσφατα το μενού και δημιούργησαν νέα πιάτα γεμάτα γεύσεις, αρώματα και φαντασία, που δεν θα σε αφήνουν να ξεκολλήσεις! Ο βραβευμένος pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης έδωσε στα γλυκά μια έξτρα διάσταση αμαρτίας και ένα είναι το βέβαιο... ότι θα υποκύψετε στον πειρασμό !

Είχαμε υποχρέωση λοιπόν να βρεθούμε σε ένα από τα τρία μαγαζιά του Gazi Gollege για να δοκιμάσουμε τα καινούργια πιάτα του σε μια γαστρονομική εμπειρία που μας έμεινε αξέχαστη! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Απόγευμα με τον καύσωνα να χτυπάει "κόκκινο" δεν θα μπορούσαμε παρά να αράξουμε σε ένα από τα εξωτερικά τραπέζια στο Gazi Gollege στο Γκάζι! Ξεκινήσαμε με την απαραίτητη για την εποχή μπύρα, χαζεύοντας ταυτόχρονα τον κατάλογο με τα νέα, άκρως οικονομικά και γευστικά πιάτα! (Δείτε τον κατάλογο ΕΔΩ)

Πάμε να δούμε ένα ένα τα πιάτα που δοκιμάσαμε:

CYPRUS SALAD

Ο κάθε άνθρωπος που σέβεται το... τραπέζι του ξεκινάει πάντα την παραγγελία από μια νόστιμη σαλάτα! Έτσι για το θεαθήναι! Μπορεί ο ομιλών να μην είναι λάτρης του... χορταρικού όμως πιστέψτε μας η συγκεκριμένη σαλάτα ήταν το κατάλληλο συνοδευτικό για το... γευστικό "πάρτι" που θα ακολουθούσε! Η cyprus salad είναι ένας συνδυασμός σίζαρ με... χωριάτικη αφού διαθέτει και το λατρεμένο κοτόπουλο αλλά και ντομάτα με ελιές!

CHICKEN BURGER

Είσαι λάτρης του burger και σ' αρέσει και το κοτόπουλο; Η καλύτερη επιλογή είναι ένα εξαιρετικό chicken burger! Περιέχει πεντανόστιμο κοτόπουλο - πανέ ή αλλιώς γνωστό ως σνίτσελ, η γεύση του οποίου "χάνετε" μέσα στο λαχταριστό μπέικον και μια άκρως γευστική σως! Και το σημαντικότερο; Το ψωμί το φτιάχνουν μόνοι τους οι ίδιοι οι σεφ και αυτό φαίνεται από την πρώτη... δαγκωνιά!

CHICKEN WINGS

Και πάμε στις πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλου! Θα αναγκαστείς βέβαια να βάλεις λίγο... χέρι αλλά πιστέψτε μας αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο! Γαρνιρισμένες με μια ιδιαίτερα γευστική και πικάντικη σάλτσα, θα σας "ταξιδέψουν" στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό! Σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αρκεί πάντα να μην ντρέπεστε να βάλετε λίγο το... χεράκι σας!

CHICKEN AL FREDO

Για τέλος αφήσαμε και το... καλύτερο αφού όπως και να το κάνουμε είμαστε λάτρεις της μακαρονάδας! Τι να κάνουμε; Αν σας αρέσει η καρμπονάρα τότε το συγκεκριμένο πιάτο σίγουρα θα απογειώσει τις ορέξεις σας. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αφού δεν περιέχει μπέικον αλλά το κοτόπουλο που το συνοδεύει μαζί με μια πεντανόστιμη άσπρη σάλτσα φέρνουν πολύ κοντά στην... ιταλική συνταγή χωρίς να σας κάθετε βαριά στο στομάχι! Με κλειστά τα μάτια, όταν βρεθείτε σε ένα από τα τρία καταστήματα του Gazi Gollege, να την δοκιμάσετε και θα μας θυμηθείτε!

PAVLOVA

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να φάμε και ένα γλυκάκι! Έτσι για την γεύση βρε παιδιά! Δοκιμάσαμε λοιπόν την μοναδική pavlova! Κύριο συστατικό της όπως φαίνεται και από την φωτογραφία είναι η φράουλα μαζί με τραγανή μαρέγκα και παγωτό! Αν είστε λάτρης της σοκολάτας καλύτερα να επιλέξετε ένα άλλο γλυκό αλλά εμείς σαν φανατικοί του φρούτου μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το... φινάλε!

Καταστήματα Gazi College:

Αθήνα, Περσεφόνης 53-2103422112

Γλυφάδα, Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723

Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612

Σχετικά links:

www.gazicollege.gr

www.facebook.com/GaziCollegeGr

https://www.instagram.com/gazicollege/

https://www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share