Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το εστιατόριο όπου ψήνεις μόνος σου το κρέας που θα φας και αναγκάζεσαι να βγάλεις τα παπούτσια σου (photos)

12 Μαΐου 2017 18:06
Το εστιατόριο όπου ψήνεις μόνος σου το κρέας που θα φας και αναγκάζεσαι να βγάλεις τα παπούτσια σου (photos)

Με το asian dining να έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες στην Αθήνα, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των χώρων εστίασης που προσφέρουν γεύσεις από τη μακρινή Ιαπωνία και υπόσχονται να ανταποκριθούν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ωστόσο, το bar -restaurant Red Door του Χρήστου Σουρλίγκα (Koi) στο Κολωνάκι έχει τη φήμη της καλύτερης γαστρονομικής διαδραστικής εμπειρίας κι όχι άδικα, αφού χαρίζει σε κάθε επισκέπτη του μια ολόκληρη ιεροτελεστία στην οποία γίνεται μέτοχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…" (Video)

Βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ και θα το αναγνωρίσετε φυσικά από την επιβλητική, κόκκινη πόρτα του που είναι ντυμένη από τσόχα και καλύπτεται σχεδόν από φτέρες.

Η ατμόσφαιρα στο εστιατόριο είναι ιδιαίτερη και εντυπωσιακή: μίνιμαλ αισθητική, μια φωτισμένη σοφιστικέ μπάρα, που σας περιμένει με μια λίστα από κοκτέιλ με την υπογραφή του Γιάννη Πετρή και τιρκουάζ βαριές κουρτίνες να δημιουργούν ένα μυστήριο κόνσεπτ, μιας και οδηγούν σε έναν εντελώς ιδιωτικό χώρο με χαμηλά τραπέζια, που είναι πλαισιωμένα με καναπέδες και μαξιλάρια.

Εδώ είναι και το σημείο, που πρέπει να αποχωριστείτε τα υποδήματα σας, να φορέσετε μιας χρήσεως σοσονάκια και να μπείτε στο «ψητό», εφαρμόζοντας την πρακτική «yakiniku» (στα ιαπωνικά σημαίνει «ψητό κρέας» και «γκριλ»), που απαιτεί να ψήσετε οι ίδιοι το Kobe, το Wagyu beef, το Black Angus ή οποιοδήποτε άλλο κρέας διαλέξετε, ακόμα και τα λαχανικά.

Μην ξεχνάτε όμως ότι βασική προϋπόθεση για να πάρει κανείς μέρος σε αυτό, είναι να βγάλει τα παπούτσια του!

Αυτά τα κρέατα μπορείτε να τα συνοδεύσετε με προτάσεις από το πολυτελές μενού ( που υπογράφει ο chef Alsin Sin ) που περιλαμβάνει σούπα με ramen, γαρίδες tempura, dim sum, σαλάτα κίμτσι και να κλείσετε τη βραδιά σας με κέικ ατμού!

Διεύθυνση:

Red Door bar -restaurant, Τσακάλωφ 6,Κολωνάκι

Πηγή: Bovary.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share