Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό το στέκι θα βάλει την Γλυφάδα στην ατζέντα σου...

28 Απριλίου 2017 15:16
Αυτό το στέκι θα βάλει την Γλυφάδα στην ατζέντα σου...

Έχει καταφέρει εδώ και 5 χρόνια να γίνει αγαπημένο spot της Γλυφάδας και όχι άδικα αφού στον κομψό χώρο του –τον οποίο μάλιστα φέτος βρήκαμε ανανεωμένο– κάθε στιγμή της ημέρας είναι ξεχωριστή!

Κατερίνα Φωτοπούλου | Φωτο Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Από νωρίς το πρωί απολαμβάνουμε τον καφέ μας μαζί με τις πιο γευστικές προτάσεις για breakfast και brunch (έως τις 17:00) και καθώς συνεχίζεται η μέρα τη σκυτάλη παίρνει ένα καλοστημένο μενού της ιταλικής γαστρονομίας με την επιμέλεια του καταξιωμένου chef Μιχάλη Ντουνέτα, ενώ ξεχωριστή θέση κατέχουν και οι γλυκές δημιουργίες του ταλαντούχου pastry chef ΚωνσταντίνουΧολέβα.

Την ίδια στιγμή οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τραπέζι στο Asian Room όπου θα γευτούν εξαιρετικά πιάτα – must taste τα sushi rolls και τα main dishes όπως το black cod. Τα βράδια δεν χάνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποτό ή το cocktail μας γύρω από την μπάρα του παρέα με mainstream ακούσματα.

Στα μεγάλο ατού είναι και η καλά διαβασμένη κάβα του με μια μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες του εγχώριου και διεθνούς αμπελώνα. Aπό €25. Καθημερινά 08:00-02:00.

Λαοδίκης 33-35, Τ. 210 9680460, www.soleto.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το μαγαζί:

Σύντομα κοντά σας και το νέο τεύχος του Best In Town! Μέχρι να κυκλοφορήσει ξεφυλλίστε το τελευταίο!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share