Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δωρεάν σεμινάριο διατροφής στο Nice n Easy με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα!

6 Απριλίου 2017 14:31
Δωρεάν σεμινάριο διατροφής στο Nice n Easy με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα!

Σας ενδιαφέρει η υγιεινή διατροφή και θέλετε να μάθετε από τους ειδικούς τι πρέπει να τρώτε εσείς και τα παιδιά σας αλλά και πώς να μαγειρεύετε σωστά και υγιεινά;

Τα organic bistro nice n easy διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο υγιεινής διατροφής με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα στον πολυχώρο Loft nicen easyστην Κηφισιά.

Το Σάββατο 22 Απριλίου το Loft nice n easy στην Κηφισιά φιλοξενεί τον γνωστό και καταξιωμένο Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Ευάγγελο Ζουμπανέα, συγγραφέα του best seller «Διατροφική Νοημοσύνη», ιδρυτή της Επιστημονικής Ομάδας «Διατροφή» και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΚΕΑΔΔ σε ένα δωρεάν σεμινάριο διατροφής.


Ο κ. Ζουμπανέας θα παρουσιάσει ιδέες προτάσεις και λύσεις στις καθημερινές διατροφικές μας επιλογές, αναδεικνύοντας το ρόλο της συμβολής των προϊόντων της μέλισσας στην επίτευξη της σωματικής ψυχικής και νοητικής υγείας.

Με το σεμινάριο αυτό ολοκληρώνεται και ο δεύτερος κύκλος των πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων των organic bistro nice n easy. Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 10 δωρεάν σεμινάρια που αφορούσαν σε θέματα υγιεινής διατροφής για παιδιά και ενήλικες και στα οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δήλωση συμμετοχών:

http://www.niceneasy.gr/Article/46/food-events

Υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσιότητας: Άννα Σβύνου τηλ. 6974147858

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share