Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Θησείο: Αυτή είναι η νέα πρόταση του Chocolat και μας εντυπωσίασε!

1 Απριλίου 2017 16:47
Θησείο: Αυτή είναι η νέα πρόταση του Chocolat και μας εντυπωσίασε!
Από την Κατερίνα Ρίγκου (krigou@dousiscom.gr)
Μπορεί να φημίζεται για τα υπέροχα γλυκά του,μπορεί τα σχόλια για το brunch του να είναι τα καλύτερα, μπορεί το μενού του να αποσπά καθημερινά εξαιρετικές κριτικές, μπορεί σε όλες τις all day υπηρεσίες του όλα να γίνονται μελετημένα και άριστα...μπορεί να έχει ενα απο τα καλύτερα team που μπορεί να έχει μια επιχείρηση,και όμως το Chocolat δεν επαναπαύεται...και συνεχίζει να μας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα και να ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Πιο πρόσφατη κίνηση συγκεκριμένα απο το Δεκέμβριο, το καινούριο και πολλά υποσχόμενο wine bar του στο ισόγειο.



Περισσότερες απο 60 ετικέτες αμιγώς ελληνικού αμπελώνα σε μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα που συνεχώς ενημερώνεται,γνώση,αγάπη για το κρασί,επικοινωνία με το κοινό και μια συνεργασία που αποδεικνύει πόσο μελετημένα και σωστά γίνονται όλα..Αυτή του ιδιοκτήτη του Chocolat, Πέτρου Πίκουλα με έναν απο τους καλύτερους και πιο καταξιωμένους οινολόγους στο χώρο, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο -με πολύ "δυνατό" βιογραφικό στο χώρο και ηχηρές συνεργασίες όπως αυτές με το Βαρούλκο και τη Σπονδή- ,έρχεται να απογειώσει το εγχείρημα! Ήδη 2 ή και 4 φορές κάθε μήνα (συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη) πραγματοποιούνται στο Chocolat , οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά στο κοινό παραγωγούς και επικοινωνόντας τον οινοπολιτισμό.



Επόμενη κίνηση...2 ή 4 επίσης Παρασκεύες κάθε μήνα θα οργανώνονται wine menu. Εξαιρετικές ελληνικές ετικέτες σε άψογο συνδυασμό με τις γέυσεις του μενού (κάθε φορά φυσικά διαφορετικό).Και όλα αυτά βεβαίως συνδυαστικά με το υπέροχο περιβάλλον και ενα μενού εκλεκτών γεύσεων του γνωστού chef Σπύρου Μάλλιου.
(Αποστόλου Παύλου 27,Θησείο, τηλ.210 3469077)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share