Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nέο εστιατόριο στην πόλη: Τι γεύση έχει η κουζίνα του Ειρηνικού ωκεανού;

13 Ιανουαρίου 2017
Nέο εστιατόριο στην πόλη: Τι γεύση έχει η κουζίνα του Ειρηνικού ωκεανού;

Με το που περάσεις το κατώφλι του νιώθεις τη ζεστασιά του Ειρηνικού ωκεανού να σε κατακλύζει! Το MAORI εµφανίστηκε στη γαστρονοµική σκηνή της Κηφισιάς φέτος τον Οκτώβριο, µε έναν αέρα αυτοπεποίθησης και µια αξεπέραστη κουζίνα που απουσίαζε από τον χάρτη της γεύσης. Πολυεθνικές «Pacific Rim» συνταγές δηµιουργούνται µε εξωτικές γεύσεις και τεχνικές µαγειρικής από χώρες που βρέχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό.

Θησαυροί της θάλασσας, φρέσκα κρέατα και µπαχαρικά δηµιουργούν ένα απολαυστικό ταξίδι µιας δελεαστικής γαστρονοµικής εµπειρίας, που είναι ένα µέρος µόνο από το συνολικό ταξίδι που λαµβάνει χώρα στο MAORI. Το ενυδρείο, όµορφα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα και συλλεκτικά διακοσµητικά διαλεγµένα ένα προς ένα από τους ιδιοκτήτες τους και φερµένα από χώρες που εκτείνονται από την Ινδονησία έως τη Νέα Ζηλανδία, ολοκληρώνουν το concept του µότο τους «Τhe Νew Ring to the Pacific Rim».

Επιλογές όπως το Tri maori (λαυράκι τυλιχτό σε µπανανόφυλλα µε ελαφριά κρεµώδη σος σαµπάνιας) ή το Αngry Lobster (αστακός Ειρηνικού µε green shell µύδια Νέας Ζηλανδίας σοταρισµένα µε µια µυστική σος σπεσιαλιτέ και σερβιρισµένο µε µαύρα και άσπρα ζυµαρικά noodles) και το Taz (φρέσκο µοσχαρίσιο φιλέτο µε 4 διαφορετικά είδη πιπεριού, σερβιρισµένο µε σαλιγκάρια Bourguignon), καθώς και σπάνιες συνταγές σούσι µάς βάζουν αµέσως στο νόηµα.

Η πρωτόγνωρη αυτή εµπειρία συµπληρώνεται µε µια προσεκτικά επιλεγµένη λίστα κρασιών, που αναδεικνύουν τα πιάτα και τα ντελικάτα επιδόρπια. Στο ατµοσφαιρικό bar κυριαρχούν οι premium διεθνείς ετικέτες σε whiskey, tequila, ρούµι και βότκα αλλά και εξωτικά cocktails σπεσιαλιτέ του MAORI! Δωρεάν parking σε γκαράζ κτηρίου για τους πελάτες.

Ιnfo

Θ. Δηλιγιάννη 56, Κεφαλάρι, Τ. 210 8019023,

www.maorirestaurant.gr

Kαθηµερινά από τις 19:00 (Κυριακή κλειστά).

Facebook: Maori Pacific Ring Cuisine & Drinks Athens

Διαβάστε περισσότερα στο Best in Town - Kifissia που κυκλοφορεί

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share