Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι λουκουμάδες που τρέλαναν το TripAdvisor: Αυτό είναι το πιο... λαχταριστό σποτ της Αθήνας!

21 Απριλίου 2017 11:36
Οι λουκουμάδες που τρέλαναν το TripAdvisor: Αυτό είναι το πιο... λαχταριστό σποτ της Αθήνας!

Από την Τίτη Βελοπούλου
([email protected])

Ρεπορτάζ - κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

Το αγαπημένο γευστικό σποτ της Αιόλου, LUKUMADES, φαίνεται πως εκτός από τους Αθηναίους κερδίζει και την καρδιά των επισκεπτών της πρωτεύουσας, που το ανέδειξαν με τις κριτικές τους σαν το νο1 Dessert της πόλης στο Tripadvisor!

LUKUMADES

Μια παραδοσιακή συνταγή, η έµπνευση, τα αγνά υλικά συνδυαστικά µε την προνοµιακή τοποθεσία και το urban design, ήταν τα συστατικά µιας άκρως επιτυχηµένης συνταγής... που ακούει στο όνοµα LUKUΜΑΔΕΣ και ξυπνά µνήµες από παιδικά χρόνια.

Το απόλυτο hot spot στη δηµοφιλέστατη πιάτσα της Αγίας Ειρήνης µάς θυµίζει κάθε στιγµή τι θα πει λουκουµάς µε µαµαδίστικη γεύση αλλά σε µια µοντέρνα διάσταση, αφού εµπλουτίζονται λαχταριστά υλικά της επιλογής µας, από ξηρούς καρπούς, µέλι και κανέλα µέχρι πραλίνα και διάφορες κρέµες, ενώ στο µενού προστίθενται και custom made ακαταµάχητες προτάσεις!

Όλα αυτά συνοδεύονται από µια µεγάλη ποικιλία γεύσεων παγωτού, milkshakes, καφέ, τσάι, παραδοσιακά ροφήµατα... µέχρι και τσικουδιά!

Info

Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, Αθήνα, Τηλ. 210 3210880

Δευτ. - Πέµ. 08:00-01:00, Παρ. & Σάβ. 08:00-03:00 & Κυρ. 09:00-01:00.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share