Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς: 10 νέα και παλιά εστιατόρια της Αθήνας που αξίζει να πας αυτή τη στιγμή!

1 Μαρτίου 2017
Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς: 10 νέα και παλιά εστιατόρια της Αθήνας που αξίζει να πας αυτή τη στιγμή!

Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικά και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς. Αργεντίνικα μυστικά αλλά και καλομαγειρεμένα παραδοσιακά πιάτα. Οργανικά αλλά και... michelενάτα. Το AthensMagazine.gr σου παρουσιάζει 10 νέα και παλιά εστιατόρια της πόλης που αξίζει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Δείτε αναλυτικά:

Los Loros - Μια από τις αφίξεις που αναμένεται να συζητηθούν αρκετά το επόμενο διάστημα είναι το νέο γευστικό χτύπημα του Marko Rossi -από το Nixon- που μαζί με την Μάρω Παρασκευούδη μας συστήνουν γεύσεις Βενεζουέλας και Κολομβίας! Και το όνομα αυτού: Los Loros!

Δείτε περισσότερα εδώ

Aνθός Γεύσεων - To γνωρίσαμε στην Καλλιθέα, όταν πριν περίπου 3 χρόνια ο Γιώργος Γεράρδος μας υποδέχτηκε στον Ανθό Γεύσεων και μας σέρβιρε σπεσιαλιτέ της γιαγιαδίστικης κουζίνας που συναντούσαν την gourmet αισθητική, σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο. Πλέον το εστιατόριο άλλαξε γειτονιά και το συναντάμε στην πάντοτε απαιτητική Κηφισιά και στον χώρο που βρίσκονταν μέχρι πρότινος η «Σκάντζα».

Δείτε περισσότερα εδώ

Telaro - Ένα στέκι που θα λατρέψουν οι μικροί αλλά και οι τέτράποδοι φίλοι μας έφτασε, επιτέλους, στο κέντρο, συστήνοντας ένα concept έξω από τα καθιερωμένα. Ο δρόμος που πάλλεται από ενέργεια πρωί- βράδυ στο κέντρο της πόλης αποκτά κάτι που ομολογουμένω του έλειπε πολύ. Ένα family και pet friendly στέκι που κρατά την πιο ευχάριστη συντροφιά σε γονείς και παιδιά, σε όσους θέλουν να γεμισουν τις μπαταρίες τους κάνοντας ένα διάλειμμα ή μετά τη δουλειά ή σε εκείνους πο θέλουν να απολαύσουν μια ξένοιαστη βόλτα μαζί με το κατοικίδιό τους.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ancho Mexican Grill - Το πολύ επιτυχημένο concept μεξικάνικου street food αποκτά νέο χώρο στην Κηφισιά και μας προσφέρει όλες τις λατρεμένες γεύσεις! Burrito, tacos, quesadillas, μαργαρίτες και πολλά ακόμη, φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

Δείτε περισσότερα εδώ

Clap the Restaurant - Στη 2η του χρονιά μπαίνει το εστιατόριο Clap the Restaurant του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εντάσσοντας τον σημαντικό και ταλαντούχο σέφ Κίμωνα Λίγδα στην κουζίνα του. Ο Κιμωνας σε συνέχεια μιας σημαντικής καριέρας σε εστιατόρια όπως αυτό του “HILTON” και το“LE CHALET DE LA FORET” (με 2 αστέρια Michelin) στις Βρυξέλλες αλλα επίσης το “SALVIA” στο Aristi Mountain Resort & Villas και το “2ΜΑΖΙ” στην Πλακα αναλαμβάνει την κουζίνα του Clap The Restaurant.

Δείτε περισσότερα εδώ

Simul - Το SIMUL gastronomic situ, με επικεφαλής σεφ τον Νίκο Θωμά, επέστρεψε από 1η Σεπτεμβρίου στην Υψηλάντου 63, στο Κολωνάκι, με την υπόσχεση να προσφέρει το πιο χαλαρό gourmet της πόλης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Oικείο - Όπως υπονοεί το όνοµά του, σε αυτό το εστιατόριο στο Κολωνάκι, που «υπηρετεί» µε συνέπεια εδώ και 20 χρόνια την τάση επιστροφής στις απλές και µεστές γεύσεις, θα νιώσουµε αµέσως οικεία.

Δείτε περισσότερα εδώ

Bacoa - Το Bacoa, το αγαπημένο αργεντίνικο εστιατόριο στην Κηφισιά, άνοιξε ξανά τις πόρτες τους μετά από ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε περισσότερα εδώ

Nice n Easy - Το πρώτο αυθεντικό organic bistro, το Nice n Easy, έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται… όχι µόνο γιατί ήρθε να καλύψει µια διατροφική ανάγκη της εποχής αλλά γιατί δηµιούργησε µια νέα τάση στη γαστρονοµία.

Δείτε περισσότερα εδώ

GiGi Burger Bar - Αν θέλετε να απολαύσετε το καλύτερο burger της πόλης, τότε δεν έχετε παρά να ανηφορίσετε προς τη Δροσιά, όπου το GiGi Burger Bar αναστατώνει τον ουρανίσκο µας! Το GiGi Burger Bar είναι από τα στέκια εκείνα που η φήµη τους διαδίδεται από στόµα σε στόµα και αποκτά αστραπιαία φανατικούς «πιστούς» από κάθε γωνιά της Αθήνας, ενώ πρόσφατα απέκτησε και «αδερφάκι» στο Κάιρο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα καλύτερα του Χαλανδρίου: 10+1 υπέροχα στέκια για ποτό, καφέ και φαγητό που πρέπει να επισκεφθείς!

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

Upupa Epops: Ποιο είναι το ολοκαίνουριο bar για το οποίο μιλά όλη η Αθήνα;

Οι πιο κλασικές αξίες στις νύχτες της πρωτεύουσας: Τα 8 πιο... ιστορικά bar της Αθήνας, όπου όλοι έχουν πιει ένα ποτό!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share