Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά στο AthensΜagazine για την συμμετοχή της στην σειρά ντοκιμαντέρ NBA Hoop Cities

«Νομίζω ότι υπάρχει μια λέξη που περιγράφει απόλυτα το συναίσθημα μου: ενθουσιασμός!»

14 Δεκεμβρίου 2022 10:08
Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά στο AthensΜagazine για την συμμετοχή της στην σειρά ντοκιμαντέρ NBA Hoop Cities
Από Αγάπη Μυργιώτη

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που συμμετέχω σε κάτι τόσο ιδιαίτερο, ενδιαφέρον και διαφορετικό!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Athensmagazine.gr, η ταλαντούχα ηθοποιός, Κατερίνα Μισιχρόνη, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ «Hoop Cities», που παρουσιάζει την μπασκετική ιστορία 8 σπουδαίων ευρωπαϊκών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη, πρωταγωνιστεί στο όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα παρουσιαστεί η μπασκετική ιστορία της Θεσσαλονίκης και η κόντρα δεκάδων χρόνων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενώ παράλληλα θα διεισδύσει στα θεμέλια του Ελληνικού μπάσκετ με τον Hall of Famer και θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη.

Παράλληλα, μας μιλά για τον ρόλο της στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Κατερίνα Μισιχρόνη στο AthensΜagazine

Η συνέντευξη

Πώς αισθάνεστε που συμμετέχετε σε ένα τόσο ενδιαφέρον project όπως είναι το ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ Hoop Cities, που θα αναδείξει την χώρα μας, σε αθλητικό επίπεδο, σε όλο τον κόσμο;

Είναι μεγάλη η χαρά μου που συμμετέχω σε κάτι τόσο ιδιαίτερο, ενδιαφέρον και διαφορετικό! Είμαι φαν των αθλητικών, ειδικά του μπάσκετ και κυριολεκτικά λατρεύω το NBA! Νομίζω ότι υπάρχει μια λέξη που περιγράφει απόλυτα το συναίσθημα μου: ενθουσιασμός!

Γιατί θεωρείτε ότι είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες για τη χώρα μας;

Πρώτα από όλα πιστεύω ότι έχουμε πολύ αξιόλογους παίκτες αλλά και αθλητές! Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαμε με πολύ πιο στενευμένες και οργανωμένες κινήσεις αλλά και τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις να παίζουμε καθοριστικό ρόλο στη διεθνή μπασκετική σκηνή! Νομίζω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από αντίστοιχες πρωτοβουλίες και να συνειδητοποιήσει επιτέλους και η πολιτεία ότι ο αθλητισμός ,όπως και ο πολιτισμός θα μπορούσαν να είναι 2 βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας.

Κατερίνα Μισιχρόνη για το NBA Hoop Cities

Πώς προέκυψε η πρόταση και γιατί θέλατε να συμμετάσχετε;

Η πρόταση μου έγινε από την εταιρία παραγωγής ελc culture , συγκεκριμένα από τον Πέτρο Αδαμαντίδη και τον Νίκο Βερβεριδη! Και φυσικά την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά!

Πού μπορούμε να παρακολουθήσουμε την σειρά ντοκιμαντέρ NBA Hoop Cities αλλά και ειδικά το επεισόδιο που συμμετέχετε και μιλά για την πόλη της Θεσσαλονίκης και την μπασκετική της κουλτούρα;

Όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα παρακολουθήσουν μέσω του NBA League Pass.

Φέτος σας βρίσκουμε στο θέατρο Αθηνά, στην παράσταση "Τέλειοι Ξένοι". Θέλετε να μας μιλήσετε για τον ρόλο σας σε αυτή την παράσταση;

Φέτος ενσαρκώνω την Εύα στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι». 7 άτομα, 3 ζευγάρια και ένας single ,πολλά χρονιά φίλοι, αποφασίζουν, έπειτα από παρότρυνση της Εύας, να παίξουνε ένα παιχνίδι. Να βάλουν όλοι τα κινητά τους στο τραπέζι και οτιδήποτε έρχεται το κινητό του καθενός να το ακούνε όλοι μαζί δυνατά σε ανοιχτή ακρόαση και να το διαβάζουνε παρέα! Όπως προφανώς καταλαβαίνετε θα επακολουθήσει μια σειρά απίθανων καταστάσεων και παρεξηγήσεων που θα φέρει στο φως όλες τις αλήθειες των χαρακτήρων.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Προς το παρόν το θέατρο έως και το Μάιο ,συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων και στη Θεσσαλονίκη, μια μικρή συμμετοχή μου σε μια μεγάλη αμερικανική ταινία ,και μετά βλέπουμε! Ήδη συζητάω για κάτι πολύ ωραίο!

Κατερίνα Μισιχρόνη

 

Συνεντεύξεις

Ροή ειδήσεων

Share