Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Σπύρος Ανδριανός: Το "Men Of Style" συνεχώς εξελίσσεται

Το πιο ζωντανό community αυτοβελτίωσης στο Discord

28 Φεβρουαρίου 2023 14:50
Σπύρος Ανδριανός: Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κανένας δεν είναι μόνος του. Ναι, η κοινωνία έχει δυσκολίες και ναι, βρισκόμαστε σε έναν κόσμο, όπου τα προβλήματα ψυχικής υγείας βρίσκονται σε έξαρση, με ολοένα και περισσότερο κόσμο να παλεύει με το στρες, την κατάθλιψη και τη χαμηλή αυτοπεποίθηση. Στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες, αλλά υπάρχει λύση», δηλώνει ο Σπύρος Ανδριανός, από το "Men of Style".

Τι είναι το Men Of Style;

Το "Men of Style" είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που δημιουργήθηκε σαν απάντηση σε αυτά τα προβλήματα, με τη δομημένη επικοινωνία και την προσωπική ανάπτυξη.

Ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Ανέστης Δογιβάν, έφτιαξαν το "Men of Style". Καταλαβαίνουν τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζει ο κόσμος και είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν.

Ο Σπύρος Ανδριανός, είναι συγγραφέας του best-seller βιβλίου «Άνδρας Αξίας», ομιλητής, podcaster του "Apla+Andrika", παρουσιαστής της εκπομπής «Θα Σας Ειδοποιήσουμε» στο ραδιόφωνο του Alpha989 και συνιδρυτής της πρώτης και μεγαλύτερης εταιρείας αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος Ανδριανός δηλώνει πως:

«Το "Men of Style" ήρθε για να βοηθήσει να επιτευχθούν στόχοι μέσα από τη συνεχή εξέλιξη, για να μάθει στον κόσμο να εκτιμά τον εαυτό του και τους άλλους. Η δουλειά που κάνουμε έχει προβληθεί στα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας. Το βιβλίο «Άνδρας Αξίας» βρίσκεται στην τέταρτη έκδοσή του και έχουμε δημιουργήσει το Digital Academy, μια πλατφόρμα online εκμάθησης με πολύ αναλυτικό υλικό, που αξίζει κάποιος να κοιτάξει.
Έχουμε δώσει μια πληθώρα διαλέξεων, όπως στο Αμερικανικό Κολλέγιο, στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως το "Men of Style" δεν είναι απλά μια εταιρεία αυτοβελτίωσης, αλλά ένα σύνολο ομοϊδεατών με πάθος για την προσωπική ανάπτυξη.»

Ομάδα Ψυχολόγων και Θεραπευτών

Έχουμε προσθέσει και Επιστημονικό Προσωπικό, με ειδικά καταρτισμένη ομάδα ψυχολόγων και θεραπευτών.
Το επιστημονικό προσωπικό μας, βοηθάει ανθρώπους πραγματικά να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, με ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες για κάθε θεραπευόμενο ή μαθητή.

Έχουμε επίσης, δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό ομοϊδεατών στα social media, αλλά και το πιο ζωντανό community αυτοβελτίωσης στο Discord στο οποίο μπορείς να ζήσεις από πρώτο χέρι τον θετικό αντίκτυπο και τις κοινότητες αλληλεπίδραδης που δημιουργούνται μεταξύ των ανθρώπων, με το πρόσημο να είναι πάντα θετικό.

Site & Academy: www.menofstyle.gr

 

Πρόσωπα

Ροή ειδήσεων

Share