Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος πρώην παίκτρια του Power of Love!

Η γλυκιά ανάρτηση στα social media!

26 Μαρτίου 2020 12:14
Έγκυος πρώην παίκτρια του Power of Love!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ανακοίνωση πρώην παίκτρια του Power of Love μέσα από μια γλυκιά ανάρτηση στα social media. Η όμορφη νεαρή ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο σύντροφό της με τη φουσκωμένη της κοιλιά. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν εγκυμοσύνη είχε ανακοινωθεί και για παίκτρια του MasterChef, δείτε εδώ για ποια πρόκειται!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Κάλτση που με αφορμή την ονομαστική της εορτή ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός μηνύματος συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της.

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Από εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά… Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον Γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία», έγραψε.

Θύμα ξυλοδαρμού διάσημη παίκτρια ελληνικού ριάλιτι!

Θύμα ξυλοδαρμού δηλώνει πως έπεσε από τον εργοδότη της γνωστή παίκτρια ελληνικού ριάλιτι, λέγοντας πως αυτό που έκανε το αφεντικό της να φτάσει σε αυτό το σημείο ήταν η απαίτηση της να πληρωθεί. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια κυρία της εγχώριας showbiz πέφτει θύμα ξυλοδαρμού μιας και λίγο καιρό πριν στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και το κορίτσι του Θέμου, Ναστάζια Μητροπούλου!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Power of Love Κατερίνα Σαββοπούλου η οποία περιέγραψε σοκαρισμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν δέχτηκε επίθεση από το αφεντικό της καθώς του ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε.

«Πήγα να ζητήσω τα χρήματα που μου χρωστούσαν. Με καθυστέρησαν πάνω από μία ώρα. Τότε νευρίασα και πήγα να τα ζητήσω από το αφεντικό. Επειδή, όμως, ήταν μπροστά σε κόσμο, άσχετα αν ήταν φίλοι μου, εκείνος προσβλήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια και με πήγε με βία μέσα στο γραφείο του. Στην αρχή μου φώναζε και μου μιλούσε άσχημα. Μετά με άρπαξε από τα χέρια και πάνω στην ένταση μου πέταξε τα λεφτά στο πρόσωπο» εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του «Power of Love» στην εκπομπή του OPEN.

Μετά το γεγονός, η Κατερίνα Σαββοπούλου είναι ακόμη σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έζησε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα συμβουλευτεί δικηγόρο για τα επόμενα βήματά της.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share