Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Power of Love: Οι πολυτελείς διακοπές του Παύλου μετά το νίκη του!

''Το χρήμα ρέει''

1 Ιουλίου 2019 16:32
Power of Love: Οι πολυτελείς διακοπές του Παύλου μετά το νίκη του!

Ο Παύλος ήταν ο νικητής του Power of Love και κάνει χλιδάτες διακοπές απολαμβάνοντας το έπαθλο!

Φυσικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν είναι μόνος του!


Ο Παύλος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην Χαλκιδική μαζί με τον συμπαίκτη του από το Power of Love, Νοντάρη Αραπίδη.

Oι δυο τους βρέθηκαν στη Χαλκιδική, με τον Παύλο να ποζάρει μπροστά στην κάμερα με το πούρο του! Θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει στο σπίτι της αγάπης πριν τον τελικό;

Δείτε το βίντεο

Power of Love: Τι απάντησε ο Βασίλης για τη νέα σχέση της Ζένιας με τον Bill!

Power of Love: Τι απάντησε ο Βασίλης για τη νέα σχέση της Ζένιας με τον Bill!

Το Power of Love έχει ρίξει αυλαία εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, αλλά οι παίκτες συνεχίζουν να «πλακώνονται». Αυτήν την φορά βλέπουμε το δημόσιο ξέσπασμα του Βασίλη Χαλκιά κατά της σχέσης της Ζένιας με τον Bill!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Χαλκιάς στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ είχε δημιουργήσει σχέση με την Ζένια Σολδάτου. Τον βλέπουμε λοιπόν για πρώτη φορά να μιλάει για την σχέση της με τον Bill Σαντριά.

undefined
Δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την θέση που κρατάει απέναντι στην σχέση τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τα τελευταία 24ωρα όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μετά την 6μηνη συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Το τέλος αυτού του παιχνιδιού συνέπεσε και με τα γεγονότα που ήμουν έμμεσα εμπλεκόμενος. Δεν μπορούσα να τοποθετηθώ στον τελικό αφού η καινούργια σχέση της Ζένιας δεν είχε επισημοποιηθεί και είναι λογικό να έχετε απορίες.

undefined

Έκανα unfollow τη Ζένια γιατί ενώ τη σεβάστηκα και δεν έκρινα την επιλογή της, αυτή στα live της άφηνε αιχμές για μένα και έκανε ανούσιες συγκρίσεις. Πάνω στον εκνευρισμένο μου και εγώ από την πλευρά μου έκανα λάθος κάνοντας like σε δύο σχόλια που δεν έπρεπε. Ζήτησα να μετονομαστούν τα fan page μας ώστε να σταματήσουν να ταυτίζονται τα ονόματά μας γιατί είναι άβολο και για τους δυο μας. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται και εγώ κοιτάω μόνο μπροστά».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

undefined

undefined

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share