Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: Τι απάντησε ο Βασίλης για τη νέα σχέση της Ζένιας με τον Bill!

Τους ξεφτίλισε!

25 Ιουνίου 2019 15:36
Power of Love: Τι απάντησε ο Βασίλης για τη νέα σχέση της Ζένιας με τον Bill!

Το Power of Love έχει ρίξει αυλαία εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, αλλά οι παίκτες συνεχίζουν να «πλακώνονται». Αυτήν την φορά βλέπουμε το δημόσιο ξέσπασμα του Βασίλη Χαλκιά κατά της σχέσης της Ζένιας με τον Bill!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Χαλκιάς στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ είχε δημιουργήσει σχέση με την Ζένια Σολδάτου. Τον βλέπουμε λοιπόν για πρώτη φορά να μιλάει για την σχέση της με τον Bill Σαντριά.


Δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την θέση που κρατάει απέναντι στην σχέση τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τα τελευταία 24ωρα όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μετά την 6μηνη συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Το τέλος αυτού του παιχνιδιού συνέπεσε και με τα γεγονότα που ήμουν έμμεσα εμπλεκόμενος. Δεν μπορούσα να τοποθετηθώ στον τελικό αφού η καινούργια σχέση της Ζένιας δεν είχε επισημοποιηθεί και είναι λογικό να έχετε απορίες.

Έκανα unfollow τη Ζένια γιατί ενώ τη σεβάστηκα και δεν έκρινα την επιλογή της, αυτή στα live της άφηνε αιχμές για μένα και έκανε ανούσιες συγκρίσεις. Πάνω στον εκνευρισμένο μου και εγώ από την πλευρά μου έκανα λάθος κάνοντας like σε δύο σχόλια που δεν έπρεπε. Ζήτησα να μετονομαστούν τα fan page μας ώστε να σταματήσουν να ταυτίζονται τα ονόματά μας γιατί είναι άβολο και για τους δυο μας. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται και εγώ κοιτάω μόνο μπροστά».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Πηγή: youweekly.gr

Power Of Love 2: Αυτοί είναι οι 2 μεγάλοι νικητές!

Ο τελικός του Power of Love έφτασε στο τέλος του και οι μεγάλοι νικητές είναι ο Παύλος Παπαδόπουλοςκαι η Άννα Ελευθεριάδου, όπως σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr από νωρίς με το spoiler!

Συγκεκριμένα, η Άννα συγκέντρωσε 8 βαθμούς και ο Παύλος 7.

Αυτοί είναι λοιπόν, οι παίκτες, οι οποίοι κέρδισαν την αγάπη του κοινού του Power of Love και κατάφεραν να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι ήταν ένα από τα φαβορί στο παιχνίδι, αφού πολλές φορές είχε βγει στους πιο αγαπητούς παίκτες της εβδομάδας.

Το ταξίδι του Power of Love ολοκληρώνεται γι'αυτούς με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα κλείνοντας η Μαρία Μπακοδήμου έριξε την βόμβα ανακοινώνοντας πως το Power Of Love θα συνεχιστεί και του χρόνου με τον τρίτο κύκλο, παρά τις φήμες για το αντίθετο!

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share