Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of love: Ξέσπασε ο Bill λίγο πριν τον τελικό! Τι συνέβη;

Τι τον έβγαλε εκτός εαυτού;

19 Ιουνίου 2019 15:43
Power of love: Ξέσπασε ο Bill λίγο πριν τον τελικό! Τι συνέβη;

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Bill από το Power of love, λίγες ημέρες πριν τον τελικό λέγοντας πως μια παίκτρια «κοροϊδεύει μια ολόκληρη χώρα».

Μάλιστα, το ξέσπασμα του παίκτης ήταν δημόσιο και οι αναρτήσεις του είναι "φωτιά".

Συγκεκριμένα ο Bill έγινε έξαλλος με την πρώην συμπαίκτρια του, Νέρτζη. Αφορμή μια ανάρτηση της στην οποία έκανε λόγο για «αλβανικό κοντινάκι».

«Νέρτζη έχω χάσει πάσα ιδέα για σένα… Τη μία κοροϊδεύεις τους παχύσαρκους και την άλλη κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα. Εξήγησέ μου τι εννοείς αλβανικό καντινάκι; Τόσο καιρό αυτοί που σε ψήφιζαν μπορεί να ήταν Αλβανοί ή παχύσαρκοι… Δε σέβεσαι τίποτα. Όπως έχω πει, οι αληθινές συμπεριφορές και το τι ήμαστε θα φανεί έξω από το παιχνίδι. Χωρίς κάμερες και χωρίς μικρόφωνα. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από την Νέρτζη για αυτά που ανεβάζει. Γιατί θίγει ανθρώπους και χώρες. Και τυχαίνει η χώρα αυτή να είναι και δική μου» έγραψε στο Instagram.

Ο Bill όμως θα είναι στον τελικό; Εμείς ξέρουμε αν θα είναι!

Power of Love: Αυτός είναι ο 6ος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό!

Ακόμη ένας παίκτης προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την ανακοίνωση στο σπίτι της αγάπης!

Μάθαμε και τον έκτο παίκτη που προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love!

Ο λόγος για τον Τζόνι, ο οποίος απάντησε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια και στα αγόρια που με ψηφίσαν θετικά, είτε όχι! Είμαστε πολύ καιρό εδώ μέσα, όντως, έχουμε ακούσει παρά πολλά καλά, αλλά και παρά πολλά κακά σχόλια. Το να σε ψηφίζει το σπίτι για φιναλίστ, για μένα είναι μια προσωπική νίκη αν θέλεις, ένα έπαθλο! Όποτε τους ευχαριστώ παρά πολύ και επίσης θέλω να ευχαριστήσω…».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share